| roby9 a întrebat:

Salut,astazi faceam baie iar dintr-o data am auzit niste ciocanituri in usa, le-am auzit perfect deci sigur nu mi s-a parut.Am oprit apa si am intrebat ce e, dar fara raspuns.Am trecut peste si mi-am continuat baia,dupa am fost la mama sa o intreb de ce a ciocanit dar ea a spus ca dormea si ca mi s-a parut,dupa m-am dus la bunica sa o intreb de ce a ciocanit dar si ea mi-a spus ca a dormit.Ce credeti ca s-a intamplat, deoarece pot jura ca a ciocanit cineva in usa.

10 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

A fost doar imaginatia ta de la zgomotul apei.

| ksaoswh a răspuns:

Nu, a mai fost nimeni altcineva in casa?

| roby9 explică (pentru ksaoswh):

Nu,si am intrebat dupa cine e si ce vrea si nu a raspunss nimeni.

| ksaoswh a răspuns (pentru roby9):

Hmm, ciudata situatie ai mai patit pana acum asa ceva sau nu stiu intamplari ciudate?

| roby9 explică (pentru ksaoswh):

Nu,nu mi s-a mai intamplat niciodata dar a fost foarte ciudat pentru ca s-au auzit super clar ciocaniturile din moment ce am striigat si am oprit si apa.

Oarecum as avea un raspuns, dar pentru asta trebuie sa imi raspunzi la intrebarea ce ti-am pus-o. Si daca chiar esti sigur ca nu ti s-a parut sau ai fost obosit.

Este doar o presupunere dar cred ca il putem calatoga ca un "eveniment paranormal" avand in vedere ca spui ca nimeni nu a fost in casa in afara de mama si bunica ta si ca nu ti s-a parut. Dar oricum este doar parerea mea. big grin

Dar oricum, daca nu mai patesti asa ceva nu ai motive de ingrijorare. Si repet ce am zis eu este doar o banuiala nu trebuie sa o iei in serios, mai asteapta si raspunsurile celorlalti.winking

| LadyInBlack00012 a răspuns:

Poate ca animalele de companie ( daca ai ) sau zgomotul apei sau daca batea vantul el a produs curent si a lovit usa...
Sper ca te-am ajutat :*.

| SonZLuci a răspuns:

Eu am patit ceva asemanator ieri, in seara de revelion. Vorbeam despre credinta si ortodoxie cu cei invitati, iar la un moment dat am auzit doua ciocanituri in usa, am vrut sa ignor deoarece am crezut ca este sotia insa dupa cateva secunde de asteptare am obs ca nu intra nimeni....la sugestia unei prietene de familie care si ea a auzit ciocanelile, am deschis usa sa verific si am constatat ca nu era nimeni(sotia mea dormea sus cu fata, la fel si bunicii ei) totul s-a intamplat in jur de ora 4 dimineata