| kosovoxxx a întrebat:

Salut.
Astazi la scoala s-a intamplat ca un baiat de la o alta clasa sa strice usa, de fapt noi asteptam pe hol deoarece usa era inchisa si acest baiat a venit sa vada ce e.A vrut sa faca o gluma proasta si a dat cu picioru in usa iar o parte din usa de la clasa a cazut.Un coleg a spus ca el a stricat usa deoarece este prieten cu acel baiat.
Problema este ca a venit doamna directoare si ne-a anuntat ca vom avea toti media 9 la purtare.

Dar asta nu este singurul lucru cu 2 saptamani in urma colegii mei au rupt si scaunu si catedra.Au schimbat catedra si acum au rupt-o din nou.

Se poate sa ne scada media la toata clasa daca nu am fost implicati?
Domnul diriginte nu se baga si chiar el a zis ca vom avea media scazuta.

Ce pot face in aceasta situatie?
FUNDA

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

A fost doar o amenintare. Nu exista pedepse disciplinare colective prevazute in Regulamentul scolar, fiecare trebuie si este pedepsit individual, pentru fapta pe care a comis-o.

3 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Trebuie sanctionati doar pe cei vinovati, nu cred ca acolo este corect " Toti pentru unu ".
Eventual cand va fi sedinta cu parintii sa lamureasca problema cu diriginta.

| IsabelaIssa a răspuns:

Pai vad ca inca se mai aplica regula: "toti pentru unu si unu pentru toti". Daca nu ai nici o vina, poti sa vorbesti cu parintii tai sa vina la scoala si sa spuna problema, si ca nu e corect sa fie pedepsiti toti pentru ce fac unii. Erau bune niste camere in scoala. Altfel nu vad cum ai reusi sa ii convingi pe profesori.