| davidutz7 a întrebat:

Astazi mi-a confiscat o profa telefonul pentru ca m-a prins ca ma jucam in timpul orei. (Da, da. Mă plictiseam, ce vroia-ti să fac?) După cum o cunosc pe diriginta mea probabil nu-l mai primesc inapoi pana la bac (nu chiar, da' întelegeti voi). Ajutati-ma, va rog, cu un plan sa ajung in cancelarie si sa imi iau telefonul inapoi fara sa ma observe nimeni. Am cativa colegi sa ma ajute daca e nevoiewinking

4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

"vroia-ti" lasa telefonul si pune mana pe carte. Corect: "voiati".
P.S. Tampit plan.

| corbulalbrosu a răspuns:

Planul tau "genial" este unul complet imbecil. In cazul tau ori anunti parintii care pot recupera acel telefon ori o rogi tu personal si ii promiti cat se poate de clar ca nu vei mai patrunde niciodata in incinta scolii cu un telefon aflat in posesia ta. Succes!

| Fatamuntilor a răspuns:

Adica sa furi.
Holurile liceului si cancelaria ar putea sa aiba camere video.Chiar si fara daca profesara sesiseaza disparitia telefonului vei principalul vinovat.Si vor avea de suferit si colegii tai.
Planul tau mi se pare fi o sotie de copil de scoala generala.
Cu totii gresim.E bine sa ne asuman greselile si sa invatam din ele.
Mergi la profesoara in cauza, cereti scuze rugand-o sa-ti dea telefonul inapoi cu promisiunea ca nu vei mai repeta.

| 6Anonim9 a răspuns:

Hai sa-ti spun cum sa faci. Mergi la diriginta ta, tragi multa flegma consistenta in gura, si o scuipi in fata cat poti de tare, apoi, iei la tine STATUTUL ELEVULUI si il faci asa rotund, gen o bâtă si ii dai peste cap cu el. Apoi ii arati acel paragraf unde este scris foarte clar ca este INTERZISA confiscarea obiectelor care nu prezinta o amenintare la adresa celor din jur. Telefoanele au un rol foarte important. Daca-ti moare un membru al familiei sau se intampla ceva urgent sau alte chestii si nu poti fi sunat, e mare bai. Mai documenteaza-te putin. De anul asta ai voie si sa-l folosesti la ore daca este in scop educational (gen sa cauti o informatie, o explicatie etc...) sau daca iti da voie profu' cu el. CEL MULT are dreptul sa ti-l ia pana la sfarsitul orei. Mult noroc!winking