| AndreiGavril888 a întrebat:

Salut, astazi va povestesc viata mea si tot ce am trait.
Ma numesc Andrei am 16 ani. De mic nu am avut tata asta s-a simtit in mine. A lipsit cineva cu care sa vorbesc, a lipsit un tata. Am o sora si un frate care locuiesc cu "tata" pe sora mea o iubesc enorm chiar daca nu prea tinem legatura, cu fratele meu deleoc, intr-o zi ma trezesc cu un barbat in usa care dupa ce vorbim putin imi da replica "stii sunt tatal tau" atunci s-a trezit agresivitatea in mine si am vrut sa il calc in picioare. Cu toate astea i-am inchis usa si nu l-am mai vazut niciodata. Atunci m-am gandit bine ce cu viata mea, de ce sunt mintit, cine sunt fratii mei. Am devenit tot mai agresiv, incepeam sa ma bat din ce in ce mai des cu oricine imi pica in fata incercam sa ma descarc, oricine care se uita urat la mine. Provocam mereu batai cu baietii de a 11-a sau a 12-a de la mine din liceu, cu echipa de sport, cu tigani mai ales, cat si pe strada. Mai ales noapte cand veneau baieti din alte parti pentru ca m-am luat de ei.
Eu de mic am iubit o singura fata, era o tipa scunda, extrem de draguta si foarte foarte desteapta, am observat ca un baiat din echipa de sport se tot da la ea, ea sa spunem ca il placea putin. A iesit de cateva ori cu el, eu eram tot mai nervos, iar oricat simteam nevoia sa ma duc la acel baiat si sa il bat de sa-l rup eu m-am abtinut, nu puteam sa ii fac asta ei, nu a fost ceva serios intre ei, eu tot am intervenit putin, si intr-o zi ea a venit la mine sa vorbim, stia ce probleme am, stia ca sunt agresiv. Am vorbit ea ma placea putin, dar asa a reusit sa ma schimbe cu totul, nu mai sunt atat de agresiv, incerc sa ma abtin. Nu sunt impreuna cu ea, i-am trimis flori, acum sa vedem.
O iubesc atat de mult incat ma tem sa nu fiu obsedat de ea, si sa incep sa fiu din nou agresiv
Oricum voi face orce incat ea sa fie fericita. Nu v-am dat chiar fiecare detaliu, am mai trait multe in acel timp, infine. Sper sa va motiveze si sa nu va lasati niciodata in fata nimanui, faceti mereu ce simtit fara sa va ganditi, veti vedea ca lucrurile vor sta tot mai bine daca nu dati importanta lucruilor negative, daca am gresit ortografic scuzati-ma

5 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te gindesti sa ai o relatie normala cu tatal tau. Elimina cliseele care bintuie prin toate filmele si pe internet. Chiar daca nu a fost alaturi de tine, asta nu inseamna ca e un criminal.
De dragul tau, elimina agresiunea si saritul la bataie din viata ta. Altfel vei avea de-a face numai cu oameni de nimic.
Succes!

| AndreiGavril888 explică (pentru ALGator):

De fapt tatal meu e undeva prin alte tari, si daca zici ca nu e criminal, nu e. Dar a fost in puscarie cativa anii, sincer nu stiu cauza nici nu ma prea intereseaz
Incerc sa ma calmez, practic niste sporturi de rezistenta
Psihologi la care am.fost au spus ca am tulburarea exploziva intermitenta

| ALGator a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Inteleg. Eu nu spun ca trebuie (sau esti obligat) sa-l,, iubesti" pe tatal tau. Accepta-l asa cum e pentru linistea ta. Tu ai mai mult viitor in fata decat el, asa ca tu vei cistiga oricum si el va pierde.

| AndreiGavril888 explică (pentru ALGator):

Nu sunt obligat sa-l iubesc, in nici un fel, din moment de nu a stat langa noi, nu ne-a ajutat, daca am ocazia data vitoare il bag sub pamant

| ALGator a răspuns (pentru AndreiGavril888):

Faci cum crezi. Eu te inteleg, dar spun ca daca gindesti in directia asta este o prostie facuta impotriva ta. Nu-mi bat capul, si nu trebuie sa-mi dai mie socoteala.