Da la noi in lugoj, s-a auzit un zvon ca niste calugari si un doctor a omorat un om, i-a luat organele, si la aruncat apoi la groapa de gunoi. Acum se aude ca ei ubla ziua cat si noaptea sa rapeasca si alte persoane, cica ei merg mai mult prin centru si pe Fagetului(strada).
Http://scoala2.blogspot.com/2011/01/curs-intensiv-de-informatica.html sa mai si radem:)
Daaa, si e adv.Acum 1-2 saptamani s-a auzit si pe la noi aceste zvonuri.Ieri au rapit o fata dintr-un satuc de langa mine, si au incercat sa fure alti 3 copii din satul meu.Nu mi-a venit sa cred, dar chiar e adevarata faza.Se spune ca umbla imbracati in calugari si au o duba neagra.Sincer, imi e putin teama mai ales ca s-a dovedit ca au disparut copii pe care eu ii cun. din vedere.Sunt SoCaTa :O
Chiar asa a ajuns Romania? Uratt x(
Am auzit.si pe la mine s-a furat si in maLL si in parcurii peste tot..si nu zic sa va panichiez.mie imi e frica sa mai ies si din casa..
DA! Am auzit chiar ieri. Umbla prin niste cartiere din Sibiu.Si iau organele pentru bani. Le vand in spitale unde e nevoie de ele
Da ma, sunt pe la noi in oras in lugoj au transat un om si l-au aruncat in groapa de gunoi si altul in tomberon unde au lasat si siringile cu care l-au ipuns ce groaznic nu-i drept pentru acei oameni sa se faca dreptate dar am mai auzit ca ei merg si prin satele din judetul timis cu o duba neagra sunt doi calubari si un doctor chirurg bine dar sunt deghizati in asa ceva dar doctorul e real, ce spaima pe noi.
amaranth întreabă: