Fiecare dintre noi a avut acei "prieteni" care se comportă frumos, care se prefac ca te ascultă, ca te înțeleg, care ii spui un secret iar când te întorci te scuipă pe la spate, țipă tot ce i-ai spus peste tot, îți vorbesc pe la spate, te înjură și își bat joc de tine.
Cu toții cred ca am avut parte de așa ceva, și e ceva normal până la urma, așa crești și așa îți dai seama cum sunt persoanele, unele cu o fața iar altele cu măști.
După asta este mai bine să ai prieteni puțini dar buni
Au fost putini pentru ca am fost select cu personalul, prin dovezi si intamplari am aflat apoi s-a terminat relatia amicala
Majoritatea prietenilor falși te mint te bârfesc se întâlnesc cu alți prieteni și pe tine nu te invită, te înșală, pleacă la plimbare singur fara sa îți spună
Asta mi-a făcut prietenul meu de multe ori, nu am mai vorbit cu el niciodată
Da, aveam în anturaj o persoană narcisistă, avea o personalitate foarte carismatică și cameleonică, știa să manipuleze foarte bine.
Încă am
Sincer nu e de făcut nimic. Adică toate persoanele sunt interesate cu adevărat de propriul eu.
Ceea ce am făcut era să fiu mai atent ce zic lumii, cum o zic. Să vezi frustrări atunci din partea lor
Pont baban. Fii persoana care ascultă secrete, nu persoana care spune secrete.
Da, insa in timp am invatat sa fiu mai selectiva, acum fiind inconjurata doar de cei care conteaza cu adevarat pentru mine. Povesti ar fi destule, de la copilariile cu baietii furati din adolescenta, indrumari pe cai gresite, materialisti, chestii personale facute publice... In adolescenta, reactionam urat, scandaluri, plansete, pe masura ce am crescut, am rupt pur si simplu legatura, daca nu le mai hraneam interesul, nici nu ma mai cautau.
Gosh. întreabă: