| BackInTime a întrebat:

Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Da. Intradevar am facut destule dar trebuie sa recunosc ca o parte din ele le-am facut din interes Recunosc nu-i frumos dar acesta este adevarul. In societatea noastra si in zilele de azi foarte gru faci anumite sacrifici pentru altii De obicei cauti sa te pui pe tine orima data la adapost si peurma daca se mai poate ajuti si pe altii Dar cei care ajuta din suflet fara a avea ceva de castigat de pe urma ajutorului din suflet eu ma aplec in fata lor si am tot respectul pentru ei Mi-ar fi placut ca toti sa avem posibilitate de a fi mai umani mai respectuosi si mai darnici Dar pacat noi oamenii ne trnsformam in hiene Pacat Iar pentru tine consider ca intrebarea pe care ai pus-o te reprezinta i-ti doresc sa fi fericita si iubita lucru de care toti avem nevoie dar numai uni au parte de ea Pa Pa Pa

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mie mi se par chestii banale.Chiar ieri era un batran la chioscul de ziare si cand a plecat i-a picat o hartie de 50 ron din portofel. I-am dat banii si mi-a multumit cu ochii in lacrimi si mi-a zis ca daca ii pierdea nu mai avea cu ce sa isi ia medicamente luna aiasad

| Vizitiul a răspuns:

Da! Daca nu sunt facute din inima nu se mai pot numii gesturi nobile. Cate? Nu are sens sa te induc in eroare spunandu-ti un numar, pentru ca nu tin minte exact. Mai mult, fiecare pamantean ar trebui sa faca astfel de gesturi cand i se iveste ocazia. "Iubiti-va semenii!"

| Vizitiul a răspuns:

Adina- dandu-le bani cersetorilor care au putere de munca, le faci rau, nu bine! Daca majoritatea oamenilor ar proceda la fel, ar fi plina strada de ei, voi ii incurajati sa stea la cersit prin simplul fapt ca le dati bani. Nu te supara pe mine, dar acesta nu este un gest nobil, ci, mai degraba o stimulare simandicoasa in ceea ce priveste prosteala, milogeala, cersitoria.

| Rukhsandra a răspuns:

L-am ajutat pe un coleg la testtonguerolling on the floor

| liveincolors a răspuns:

Cred ca fiecare dintre noi, a facut macar o data un gest nobil.
Unele dintre ele, da, le-am facut din inima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gesturi nobile, nu stiu daca se pot numi asa, dar eu de obicei cand vad un cersetor ii dau niste bani ( daca am). Fac asta din inima ca doar nu o fac pentru publicitate ca nimeni nu sta sa ma pozeze cand dau bani unui cersetor. Nu stiu cate am "gesturi" am facut pentru ca uneori nu am bani si nici nu stau sa ma plimb prin toata Romania ca sa dau la fiecare cersetor niste bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare gest trebuie facut din inima, daca nu e din inima nu se numeste gest nobil. Oricum daca ti-as spune cate fapte bune am facut ar insemna ca ma laud! Nu e frumos!

Întrebări similare