| SteauaROsie a întrebat:

Salut, ati intalnit pana acum baieti urati (rau). ati stat de vorba cu ei?
cum vii se par?
intrebare destinata fetelorbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti urati rau? Suna urat. Toti suntem frumosi, fiecare in felul sau. Daca am stat de vorba cu ei? Ei bine, atunci cand stai de vorba cu cineva nu discuti cu aspectul sau fizic, ci cu el, care este un intreg. Nu conteaza numai felul in care arata. Daca stai de vorba cu cineva, el iti vorbeste cu ceea ce are el in cap. Cum ar putea sa ni se para? Oameni ca toti oamenii.Prefer sa stau de vorba cu un baiat care nu arata atat de bine, dar care stie sa vorbeasca, decat cu unul care arata bine, dar atunci cand deschide gura sa-ti vina sa spui "fii frumos in continuare, dar taci!".

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Niste tipi de nota 10. O companie placuta.Subiecte n de conversatie pana tarziu.Bineinteles ca i-am cuplat cu prietenele singure.Sunt Cupidon jr sau cebig grin

| AshEldo a răspuns:

Chiar nu inteleg unde vrei sa ajungi cu intrebarea asta? Da...am intalnit si baieti si fete super urati/urate din punctul meu de vedere, ca din punctul de vedere al altora nu ar arata la fel (depinde de felul in care vedem fiecare)de exemplu nu inteleg ce vad femeile la Brad Pitt sau mai stiu eu... Jhonny Deep (nu stiu daca am scris corect, nu-mi pasalaughing)incep sa cred ca profa de romana avea dreptate, am un gust mult prea fin fata de frumos (asa incerca profa de romana sa ma faca ciudata mai pe ocolite laughing)

| nana a răspuns:

Salut froz3n. Ceea ce vreau sa-ti spun este mai mult o remarca sau un sfat pe viitor.Ai grija ce nu iti doresti ca s-ar putea sa ti se-n tample.Trebuie sa inveti la un om sa ii vezi frumusetea interioara. De obicei persoanele frumoase pe exterior sunt urate pe interior si invers. Trebuie sa inveti sa vezi frumusetea fiecarei persoane. Te intreb, tu esti atat de frumoasa incat poti cere asemenea pareri? Un baiat urat poate avea un suflet frumos, curat si nobil. El poate concura oricand cu altul care are frumusete exterioara si nu de multe ori s-a dovedit a fii adevarat, cel urat a castigat si simpatia si atmiratia celor din jur si chiar si prieteni adevarati. Nu exista baieti sau fete urati sau urate. Daca frumusetea nu este exterioara, trebuie sa fii destul de inteligent sa o descoperi pe cea interioara si nu vei regreta ca ai langa tine, o asemenea persoana. Scuze pentru mesaj dar te poti lovii de astfel de persoane in viata si nu trebuie sa razi sau sa fugi de ele. Sa fii iubita.
nana

| SteauaROsie explică:

In acest subiect ma includ si eu (sunt baiat)am 18 ani si nu ma consider frumos de asta v am cerut parerea. poze? parere despre mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii urati sunt frumosi in felul lor. Eu ii ador. In schimb, "papusheii" nu-mi plac big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uratii sunt cool. Cei frumosi sunt, in general, doar buni de pus in rama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti urat sau urata macheazate aranjazate aratand ca iti pasa
daca esti urat si o lasi ca atare inseamna ca esti si dezordonat si ai f multe defecte
deci un urat simplu e ceva foarte rau
dar un urat ce se mascheaza da dovada de inteligenta si multe altele