| Floreenofficial a întrebat:

Ati luat vreodata nota 1? Daca da, de ce? Ati fost vreodata in prag sa vi se scada nota la purtare sau sa fiti exmatriculati? Vi s-a scazut sau ce ati patit pana la urma? Cu ce profi sunteti sau ati avut conflicte si de ce? Ce note ati luat pe nedrept pana acum?

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Imi plac intrebarile happy
1.Ati luat vreodata nota 1?
da, am luat, dar era testare initiala!
2. Daca da, de ce?
pentru ca am avut o profesoara de engleza batrana, 6 ani la rand, care era prea buna, si avem numai 10 big grin, dar nu stiam ABSOLUT nimic!
3 si 4.Ati fost vreodata in prag sa vi se scada nota la purtare sau sa fiti exmatriculati?
da, avem o directoare handicapata, si cand baietii se bateau cu cartoanele sau cand gasise o flegma (rolling on the floor) ) pe catedra, ne facea handicapati, tampiti, si ne spunea ca ne scade nota la purtare la toti, chiar daca unii erau in pauza...
5.Cu ce profi sunteti sau ati avut conflicte si de ce?
nu am avut conflict cu unul in mod special...
6. Ce note ati luat pe nedrept pana acum?
2 de 5 la engleza, iar altii au 10 si nici nu stiu sa citeasca in romana
un 8 la franceza, iar o colega a luat 9 chiar daca abia deschidea gura...

mi-au placut intrebarile love struck

pa-pa

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Mersi pentru funda love struck

| Mao a răspuns:

Un 6 la engleza pe nedrept in clasa a 6a. O colega vorbea si eu ii ziceam sa taca si m-a pus la un exercitiu pe care nu il stia nimeni.
Si la matematica un 7. Mi-a scazut 2 puncte pentru ca era un exercitiu foarte lung si m-am incurcat la o dare in factori.

Sunt in conflict cu profa de engleza. Ea imi face viata un cosmar, eu o enervez la ore si ii comentez intruna. I-am spus odata "pa" din greseala, si m-a auzit.

| Smile94 a răspuns:

Aaa pe rand am luat 1 in generala cand am copiat cu cartea pe banca la geogra
iar probleme cu profii am avut cu profa de chimie cand ma asc ca trebuia sa sterg tabla dar nu eram eu de serviciu ma asc si mi-a pus nota cu 1 pct mai putin si profa de engleza care sta la catedra si se tipa si se ast sa invatam engleza

| Izz a răspuns:

Cel mai mult ma enerveaza profa de Engleza! Pentru o litera iti taie tot cuvantul iar pentru un cuvant iti taie toata propozitia! Iar la test mi-e mi-a taiat toata propozitia iar prietenei mele doar cuvantul! NU-i corecta!

| Elial a răspuns:

1.Nu si nici nu voi lua!
2.Nu.
3.Nu am avut nici un conflict!
4.La roamana in test crying

| pPrintesaAdDeEcCiocolataA a răspuns:

Pai normal am numa note de 8, 9 si 10 numa profa de tehno ne-a dat o tema s-o facem acasa si ne-a spus sa dam caietul altor copii si noi sa-l luam pe al lor asa am si facut dar pna eu m-am trezit toti l-au luat deja si am fost abligata sa-l iau de la unu prost rau de tot na eu i-am calculat nota iar cand doamna ne-a intrebat ce nota a iesit eu i-am spus ca lui i-a iesit 4, 80 iar el n-a spus nimic fiindca nu a stiut sa calculeze iar eu am avut doar 3-4 greselie asta ma enerveaza da el n-a stiut sa calculeze asa ca am primit 1 si eu si el. Iar in pragul exmatricularii nuuuu si n-am agvut conflicte cu profi iar nota pe nedrept cred ca a fost 1 ala vi se pare corect?