Ai putea sa faci o poza cu tine intr-un fel. artistica pe care o sa o photoshopezi in asa fel incat sa fie. ca si cand tu ai fi imbracata de primavara si iarna te invaluie oarecum gen o parte este verde si din cealalta parte vine inghetul si se extinde in fine cred ca ai inteles ce vreau sa zic e destul de complicat.
Ai putea sa iti pastrezi si ideea ta este destul de ok insa cred ca majoritatea vor face ceva de genul. Gandeste-te la ceva aparte, sa te diferentiezi de cele tipice si monotone.
Ai putea sa iti imbraci catelul / motanul daca ai in hainute de iarna si sa il pui in zapada si eventual sa ii pui zapada pe nas. Hmm.
Ai putea sa pozezi pe cineva imbracat in haine de iarna cum sare in zapada asa de la spate. ai putea sa pozezi niste asa numiti copilasi din orasul tau intr-un peisaj frumos la o casa ca si cum ar colinda...
Ai putea poza pe cineva sau chiar pe tine cum stai langa un pom de craciun si desfaci cadouri sunt multe. idei trebuie doar sa iti folosesti imaginatia.
Sper ca te-am ajutat.
MULT SUCCES!
Cat poti fi de invetiva.Mersi tare mult! Toate sunt idei exceptionale si niste sfaturi de nota 10+!
Multumesc!
Sinceritate întreabă:
Sinceritate întreabă: