anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti idee daca un tratament dermatocosmetic pentru inlaturarea comedoanelor e dureros?

Răspuns Apreciat de Editori
| SkyPilot a răspuns:

De obicei nu esre dureros, dar poate fi neplacut. Poate fi dureros pentru anumite tipuri de ten. Iti pun un link catre o descriere a procesului; vei gasi in el si tipurile de ten pentru care este dureros.
http://esteticasiigiena.wordpress.com/......edoanelor/

| Codsssd a răspuns:

Sincer nu stiu.( am o crema de la dermatolog pentru piele grasa, si am citit ca la pielea grasa este dureros. Intrenarea este : este o durere suportabila? O sa mi fac ceva injectii sau ceva asemanator? Am cam multe cosuri si chiar vreau sa scap de ele.
Credeti ca merita tratamentul? Si cam cat ar dura?)
Multumesc pentru raspuns.

| SkyPilot a răspuns:

Este mai dureros, e adevarat, dar e suportabil.
Nu se pot numi injectii. In anumite situatii se va folosi o seringa si vei simti o intepatura usoara (de exemplu daca nu au "cap").
Cat dureaza depinde de situatia concreta. O sedinta poate dura pana la 2 ore, si poti avea nevoie de mai mult de una. Depinde si de salonul unde mergi.
Cosurile au cauza hormonala si foarte probabil vor reapare. Nu le stoarce! Daca esti fata, ar fi bine sa renunti pe perioada asta la machiaj.
Faci cum ti-a recomandat dermatologul. Daca nu ti-a facut o recomandare in acest sens, parerea mea este sa nu faci tratamentul decat daca crezi ca ai un numar exagerat de mare de comedoane.

| Codsssd a răspuns:

Pai am un fel de pete rosii fara "cap"dar am si cosuri cosuri. am pe barbie pe obraji dar cel mai mult pe frunte si chiar as vrea sa scap de ele.
Sunt baiat si am 14 ani.

| SkyPilot a răspuns:

Comedoanele sunt doar punctele albe sau negre. Petele rosii pot fi papule sau cicatrici. Ultimele se elimina foarte eficient cu laserul.
Iti pun un link despre care cred ca explica situatia foarte bine:
http://www.romedic.ro/cosurile-acneea-0C32744
Pana sa te duci la tratament, incearca vreme de o luna masurile de igiena propuse in link. Pana la urma de cosuri scapi cand le trece vremea. Eu am avut intre 11 si 15 ani, dar nu multe. Nu stiu daca e cazul sa dai banii pe tratament cosmetic.

| Codsssd a răspuns:

Pai puncte negre sau albe nu am chiar multe.
Eu credeam ca tratamentul se refera la inlaturarea tuturor imperfectiunilor sau ceva de genu de pe fata.

1 răspuns:
| GPA a răspuns:

Nu este un tratament dureros pentru că se aplică o cremă anestezică medicală pe suprafața pielii.