| alyn21 a întrebat:

Salut.
azi am dat lucrare la chimie si dupa lucrare m a scos la tabla si mi a dat 3, l a pus pe data de azi si e prima nota(nu a mai lasat loc inaintea ei). saptamana viitoare cand o sa mi aduca lucrarea poate sa mi treaca si lucrarea?

9 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Nu, nu are voie să treacă 2 note pe o singură dată.

| nyko06 a răspuns (pentru Rockart):

Pai o poate trece pe alta data de exemlu ora viitoare cand va mai avea chimie.

| Rockart a răspuns (pentru nyko06):

Da, ştiu. Eu m-am referit doar la ziua respectivă că nu poate trece două note, nu că nu îi poate trece testul deloc.

| nyko06 a răspuns:

Buna, din pacate o va putea trece, dar va fi trecuta in catalog cu alta data decat cea in care a fost testul de exemplu ora viitoare de chimie, i-mi pare rau pentru nota ta, poate in test ai luat mai mult, succes si ai grija spor la invatat.

| alyn21 explică:

Si daca chiulesc ora viitoare sau pot sa ii zic ca nu vrea sa mi treaca nota pe ziua aia, sa raspund in ziua aceea

| nyko06 a răspuns (pentru alyn21):

Pai pana la urma tot vei merge la ora ei ca nu poti lipsi la nesfarsit asa ca mai bine cum ai zis tu mai bine du-te la ora si vorbeste cu ea in caz ca va fi nota mica sa te asculte si sa nu-ti treaca nota din test succes.

| Rockart a răspuns (pentru alyn21):

Nota de la test o poate trece şi în absenţa ta, din câte ştiu eu. Degeaba chiuleşti. Dacă chiar nu îţi doreşti nota respectivă vorbeşte cu ea, inventează o scuză pentru care nu ai putut învăţa pentru testul acela şi roag-o să te asculte ca să-ţi mărească nota.

| alyn21 explică (pentru Rockart):

Cum poate sa mi treaca nota daca sunt absent?
Pe ce data mi o trece?

| Rockart a răspuns (pentru alyn21):

Poate să îl treacă doar dacă ai mai fost prezent la vreo oră după cea în care ai dat testul. Sau poate să nu îţi treacă absenţa şi să-ţi treacă testul(eu am păţit-o). Deci cel mai bine, învaţă şi roag-o să te asculte ora viitoare.