Nu mai vorbi cu "smecherasi" ca ala. Cum a spus si colegu' @Nymp: ii dai si block daca e nevoie. Crede-ma, si gaina lu' bunica este mai desteapta ca el. Adica s-a mai dat si mare in fata unei fete... Minte de copil. Nu asculta ce zic cei din jur. In viata e bine sa mergi pe un singur drum, pe drumul pe care l-ai ales. Chiar daca este plin de denivelari. Daca te-ai tot intoarce unde ai ajunge? La liceul ala bun a intrat pe banii lu' taticu' baiatul de care vorbesti. Nu vorbi cu genul asta de persoane. Datorita lor societatea este ce este in ziua de azi.
Evident ai vorbit despre tine, nu trebuia majoritatea fetelor care vorbesc pe internet fie evită fie mint mai ales dacă e la început.
Un alt lucru era bine să afli tu mai multe despre el și nu el despre tine că nu erai la interogator,
Nu conteazã ce liceu era contează ca om că asta nu înseamnă că era deștept, iar dacă era era cam mândru.
Ca sfat evită să răspunzi imediat la mesaje, fi scurtă în ele (gen bine, tu?)
A da și să ști că nu era nici el mai tare
Sa stii ca si eu sunt o fire care pune la suflet orice. Dar nu conteaza ce iti spune el. Imi place ca vrei sa devii criminalistica daca am scris bine dar sa stii ca orice drum e greu. cu ambitie faci orice. Numai pune la suflet vorbele unor oameni care nu te cunosc cu adevarat!
Hei buna dragalaso, uni se cred prea destepti, parerea mea este sa il eviti este cel mai bine sa nu te mai jigneasca, unele persoane au scoala dar uita de multe ori si cei 7 ani de acasa, daca vrei sa discutam te astept pe facebook sa vb pe mine nu ma deranjeaza ma gasesti Broasca Matei Ciprian vorbim ce vrei tu, te ajut si cu sfaturi daca pot sa te indrum
De ce puii mei mai vorbesti cu cineva care te descurajeaza in legatura cu visul tau? Trimite-l la origine frumos si finut si Ii mai dai si block daca e nevoie. De obicei e nevoie pentru cei insistenti.
Baiatul ala este un cretin. Conteaza ca este la un liceu mai bun? Nu! Si intr.un liceu prost poti sa faci carte. Revenid. Evita genul ala de oameni, dauneaza creierului si inimii. Pwp.