anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi dimineata nu aveam ce face si din lipsa de ocupatie am nascocit asta:
"Fetele sunt asemenea sticlelor de whiskey :sunt scumpe, au gust bun, sunt parfumate, te fac sa iti pierzi mintile de la prima gura, se sparg usor si cand termini una treci la urmatoarea happy "

ce credeti?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu numai sticlele de whiskey au gust bun,,, deci mai bine le-ai compara cu sticla, ca oricum daca ii dau tu aroma, va avea toate cele specificate mai sus de tinewinkingwinking.

12 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Ai zis ca o faci aseara laughing nu dimineata big grinwinking

cam ase cevahee hee frumos, bv big grinwinking
ai daru' alawinking de'a crea.

| Flav a răspuns:

Si daca ti se face rau de la una, ce faci? Iti spun eu: devii fericit.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

- Whiskey-ul nu are gust bun (nu imi place, e doar parerea mea);
- Sticlele sunt destul de masive, deci nu se sparg chiar usor;
- Daca iti pierzi mintile de la prima gura, e grav;
Si apoi...
O fiinta poetica iti poate impartasi dragostea cat traiti pe Pamant si dupa, deci nu se termina.

| Psihoyounger a răspuns:

Sunt total de acord cu april! Apreciez talentul tău de a compunde dar nu prea sunt de acord cu ce ai scris! Sărrbători fericite!

Psihoyounger

April
| April a răspuns:

Ca daca nu renunti la ideile astea vei trece prin viata ratand cea mai importanta experienta: iubirea.

| JeSa a răspuns:

De asemenea, foarte important e gustul şi o memorie bună, care să te ajute "a defini genul feminin". Bravo,,(pct. ochit, pct. lovit)!
Un Craciun Fericit!

| anonimmmmm a răspuns:

Da este adevarat, doar voi treceti de la una la altabig grindar imaginatia ta este supertongue

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

EU am alta "nascocire" : sunt un fel de Jack Daniels la toate femeile am acces. Merge? Daca da dati la sticle bis

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Partea cu treci la urmatorea nu e buna( parerea mea ) pentru ca daca e buna te opresti pentru ca nu mai gasesti alta ca ea...

| andradeac a răspuns:

Daca gandesti asa in continuare nu o sa ai sansa de a cunoste "iubirea adevarata"winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

EU am alta "nascocire" : sunt un fel de Jack Daniels la toate femeile am acces. Merge? Daca da dati la sticle bis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa dau la toti cate un raspuns castigator dar nu pot crying