Hey Diana!
Eu unul cred ca te simpatizeaza oarecum dar isi face "planuri cu tine" un pic prea devreme.
Da, eu unul cred ca se simte atras de tine, poti spune ca te place mult insa daca decizi sa fii cu el trebuie sa-i arati unde ii este locul. Cum vine asta?
Baiatul vede fetele un pic inferioare, intelegi tu...Arata-i ca nu esti jucaria sa! Nu esti ursuletul lui de plus caruia ii poate face tot ce vrea.
Daca o sa fii cu el atunci sa-i spui de la inceput ca nu vrei sa exagereze cu acele gesturi (*sa nu mai puna mana unde nu are voie daca nu iti place*) si mai ales sa nu mai faca asta altor fete.
Explica-i frumos, daca nu vrea atunci ii zici "Bye!" si pleci la altul mai finut care te poate intelege si care isi cauta o iubita adevarata, nu o jucarie fara suflet pe care o poate face in toate felurile *exact asa cum vrea el*.
Explica-i frumos, cine stie, poate intelege si o sa ai parte de o relatie frumoasa. Te simpatizeaza, se vede cat de cat. Ori te place ori pur si simplu isi bate joc de sentimentele tale.
Tu il cunosti mai bine decat mine deci o sa-ti dai seama daca simte ceva sau daca isi bate joc.
Eu unul zic sa fii cu el pana cand face o greseala majora. Atunci te desparti de el si gata. Nu e mare lucru. Cine stie? Poate ca o sa va intelegeti. Pana la urma el pare sa te simpatizeze si tu il placi.
Incearca! Ce ai de pierdut, sincer acum...
Succes! Daca vrea mult prea multe de la tine inca de prima data *sex* sa-i explici ca nu esti pregatita si ca nu ai chef sa faci greseli majore. Daca se supara si se desparte de tine dupa ce ii zici asta atunci la sigur era doar un obsedat care nu era atras decat de fizicul tau. Daca asteapta atunci e okay.
Buna!
Ai putea sa vorbesti cu prietenele tale sa vezi daca si cu ele vorbeste. Daca nu, atunci e posibil sa simta ceva pentru tine si faza de la bazin sa fii fost ori ca sa te faca geloasa, ori sa vada cum reactionezi ori pur si simplu sa petreaca timp cu mai multe. Continua sa vorbesti cu el si fii foarte atenta la fiecare gest sau cuvant si cu timpul iti vei da seama daca te place cu adevarat sau nu.
Te simpatizeaza, incearca sa iesiti mai mult impreuna pe afara si vezi ca incetul cu incetul poate o sa fiti impreuna
Probabil vroia doar sa te pipaie, cine stie, poate te simpatizeaza, incearca sa discuti cu el dar fi putin mai aspra, mai dura