anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi o fata m-a intrebat ce simt pentru ea si nu stiu ce sa-i zic pentru ca n-o iubesc dar vreau sa fac sex cu ea.Imi puteti da un sfat?[trebuie sa-i zic maine]Multumesc

Răspuns Câştigător
| alexdop21 a răspuns:

Bravo dragul meu u84 nici eu nu pot sa fac sex cu personalitatea unei femei si nici cu problemele ei din cursul zile, eu fac sex cu o femeie! Daca ii place ce ii propun e ok daca nu atunci imi pare rau, si poate sa ma iubeasca la maxim, dar daca eu am in cap doar sa mi-o trag cu ea atunci imi pare rau dar nu se poate. Aaa si fetelor, terminati cu fazele astea ca baiatul asta e prost, pentru ca nu e, stie doar ce vrea! Inca o data bravo U48

32 răspunsuri:
| problematic_9107 a răspuns:

Nu este frumos sa ii faci un asemenea lucru unei fete care simte pentru tine. O vei face sa te urasca... eu un te sfatuiesc sa faci asa... vei fi foarte josnic si demn de dispret moral... papa, mai gandeste-te.

| beko_4809 a răspuns:

Daca simti cv pentru ea zii pana nu-i prea tarziu daca nu simti nimic zii ca nu simti nimic si nu poate fi nimic intre voi doi

| samsonxlr a răspuns:

Ii spui calm fara sa o superi k nu o iubesti dar ca ai face sex cu ea din dorinta