| sceletul31 a întrebat:

Salut,azi o sa va spun ce am descoperit si vreau sa va aud parerea
Cred ca toti ati auzit de Codrin Bradea,ei bine la melodia aia Foc Sloboz si Jale
Am inteles ceva legat de Illuminati
Cand zice ECHO:
M-ai batran ca universul,cea mai renumita barfa
A existat in tot deauna n-are frati n-are surori
Are un regat mare plin de lugitori
Se poate referii ca Illuminati sunt cunoscuti si de demult,si ca a existat mereu,si faza cu regatul mare, Illuminati sunt multi si peste tot
Lasati parerea voastra daca am zis ceva adevarat, daca am gresit corectati-ma

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati naibii iluminatii astia, nici nu stiti daca exista, dar o nardeti cu balarii din astea pe net. E iluminat nu e, ce pusca mea conteaza? Alte griji n-aveti?

| ViPerXDs a răspuns (pentru anonim_4396):

Handicapat mai esti..iluminatii au existat si exista, cu dovezi si mesaje subliminale..si ce "pusca mea conteaza"? pai frate, organizatia asta conduce lumea din umbra inca de cand taica-tu nu se nascuse..si nu, echo nu e din iluminatii pf, fcand a zis "plin de slujitori" se referea la lejionarii lu satana..si chestia cu lucifer, lucifer e adevaratul nume al satanei, si codrin are porecla satana

| Carmen100 a răspuns:

Asta e preocuparea ta?

| DoriKat a răspuns:

laughing Românii si Illuminatilaughing
Tu chiar crezi ca anonimul asta este Illuminat?

| ViPerXDs a răspuns (pentru DoriKat):

Anonimul asta, hah? 702, 729 vizualizari la o melodie, curva dracu :p...si iluminatii au ajuns in Romania, macar inainte sa vorbesti stii macar cine-s iluminatii si cum s-o format organizatia asta?

| DoriKat a răspuns (pentru ViPerXDs):

știu că se numesc Illuminati (nu iluminatii) si chiar esti frustrat rau daca jignesti necunoscuti.

| KiGtOgT a răspuns:

Da, e foarte adevarat, si eu am aceeasi parere thinking

Întrebări similare