Mulțumesc! Citește și celălalt răspuns!
"Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:13:14) Sănătate!
Jassmina le-ai lăsat pe fete să folosească contul TPU? Că ești cam năzdrăvană de la o vreme.
Baietii au vise erotice de la 4 ani, fetele cam la fel.Nu confunda pubertatea cu functia sexuala in sine, aceasta din urma exista de la cele mai fragede varste. La 10 ani, un baiat are sigur polutii nocturne.
Ti-ai facut cont de 2 zile si deja ma stii de o caruta de vreme?
E cont secundar. Te știu de un an.
Stii ca-i interzis sa ai doua conturi pe TPU, nu?
L-am șters pe celălalt.
Ma rog, asta poate sa vada adminul, daca vede 2 conturi la aceeasi adresa de IP.
Probabil ca ti-a fost rusine cu primul cont, daca ai cerut stergerea sau poate ai fost prea iute la limba...vad ca nici acum nu te prea abtii sa nu fii veninios.
Iti dau un singur sfat: nu intra in polemici cu alti useri, daca ai un raspuns de postat, fa-o, daca nu, move on!
Pentru că în somn tu ești inconștient și nu poți controla ce ți se întâmplă. Era anormal să te masturbezi. Nu fii ca ceilalți. E păcat. Tu încearcă să fii bun și pur, curat, imaculat și sfânt!
"Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăţia cerurilor!
Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiați!
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moşteni pământul!
Ferice de cei flămânzi şi însetaţi după neprihănire, căci ei vor fi săturaţi!
Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!
Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!
Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemaţi fii ai lui Dumnezeu!
Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăţia cerurilor! (Matei 5:3-10)
Multă sănătate îți doresc și dacă te-am ajutat, răsplătește-mi cu o fundă!
Scarabeul întreabă:
anonim_4396 întreabă: