Da este o solutie pentru cei care vor sa nu mai toceasca atata carte degeaba si sa stea in stresu ala mare! bafta
Bac industrial=bacul loserilor
Este o idee tampita data de niste idioti in favoare copiilor idioti care nu au pus mana vreo data pe o carte.
Ce sa faci cu diploma aia nici la cur sa te stergi nu e buna ca e tare e ca si cum ai vrea sa iti faci, cumperi o bijuterie dar nu poti de aur si iei de fier.
Mie nu mi se pare o idee buna. Crezi ca daca ai bac profesional vezi draga doamne esti nu stiu ce desteptaciune? Sansele trebuie sa fie egale pentru toti.Crezi ca daca ai bac iti gasesti mai usor de munca? Stai calm. nu-si gasesc aia cu 7 facultati
Este destinat celor care se pregatesc intr-un anumit domeniu, care nu necesita cunostinte suplimentare.E o solutie pentru cei care au rezultate slabe si se multumesc cu a opta pentru munca fizica.In fond limiteaza accesul la anumite forme de invatamant superioare.Din punctul meu de vedere a fost o greseala, pentru ca a diminuat motivatia de a invata.Si multi elevi v-or regreta mai tarziu aceasta,, comoditate,,.
Anonimul35 întreabă: