| EuAici a întrebat:

Salut băieți, am o nedumerire in legătură cu o fata ce forțează să mă văd cu ea dar nu prea vreau pentru că ea are un frate, iar la fratele ei vine unu care ea spune că nu îl consideră mai mult decât un frate! Bun, până aici sper că ați înțeles, aseară când am vorbit cu ea pe apel mama ei știa că vorbește cu mine. Menționez ăla era la fratele ei, adică acolo în apartament cu ea bun... dintr-o dată mi-a spus auzi hai că vorbim și mâine că m-a luat radarul, gen mama ei, in fine dar mama ei știa că vorbește cu mine. Probabil sa fi venit ăla la ea sa îi fi făcut semn să termine apelul cu mine sau? M-am gândit la multe chestii cum după apel sa fi fost înșelat sau etc adică pe bune puneți-va in locul meu.Voi ce credeți? Sa fi venit ala sa îi fi făcut semn că na toată casa la ea dormea în acel moment probabil sau sa fi fost chiar mama ei..de asta întreb pentru că ea mă minte cu mai multe chestii și cu snap că nu se activează locația când intri pe ea iar eu așa i-am spus că se activează când intri. Tot așa că nu îmi răspundea, dar o vedeam activa, asta nu mă deranjează chiar așa rău dar faza de aseară m-a pus pe gânduri deși din spusele ei are iubită ăla. Dar ce căuta la ei când ăla sta în oraș iar ea la fel putea sa se ducă acasă nu sa doarmă acolo logic, nu? Ea îmi spune mie nu că are treabă cu fratele meu dimineața..in fine lămuriți-mă va rog la faza cu apelul, sunt șanse să fiu înșelat de ea cu ăla pe care ea îl consideră in ghilimele "frate" sau nu?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai baiete, aia este "parasuta" si la ea vin barbati in apartament, clientela cu care are sex, de aceea tot spune ca vine frate-su, prietenu lu fratesu si to asa, ca poate si nu poate vorbi, ca trebuie sa isi serveasca clientii si atunci le face semn, dispare, este ocupata cu aia...

| MistarGoGu a răspuns:

Scenariu de telenovela mexicana anii 1990!