Eu nu m-am drogat niciodata si nici nu am de gand, dar cosider ca raspunsurile la intrebarile tale nu trebuie sa fie neaparat din experienta
1.copiii se drogheaza in primul rand din terebilism (consumul de droguri poate fi vazut excitant si provocator), a doua cauza ar fi presiunea grupului din care face parte (este foarte important sa stii sa spui, nu) alte cauze ar fi problemele de familie sau neintegrarea in socetate
2. orice drog, sub orice forma reprezinta o substanta chimica ce actioneaza asupra starii fizice, pshice si comportamentale
3. drogul ataca sistemul nervos central,produce mai multe stari cum ar fi halucinatii,fericire, extaz, nervi etc
4.inca nu se cunosc adevaratele cauze care provoaca dependenta,din simplul obicei de consum se ajunge la dependenta,asta datorita si starii de,, bine,, care o provoaca
5.pai depinde ce fel de drog marijuana se face din frunze,stie toata lumea, heroina din morfina, cocaina se obtine din tufele de cacao etc. cele mai cunoscute droguri dunt cele inhalate deoarece sunt usor de procurat
6.iti dai seama ca afacerile cu droguri sunt destul de profitabile,daca,,marii smecheri,, de care vorbesti invart mult droguri inseamna ca e vorba de o intreaga retea, la cumpara de undeva sunt atatea tari si locuri unde se cultiva si se produc droguri) la transporta si le dau mai scump,,, cam asta e treaba cu drogurile
Sry n-am niciun raspuns aia care se drogreaza sau fumeaza de mic sunt ori handicapati ori fara creier(mai bine zis nu sunt normali la cap pentru ca daca fumezi de mic ramai mic de exp la 14 ani asa ve arata si de 20 de ani lumea va crede ca ai 14 sau 15 nu 20(asa cred ca asa vei arata si la 20 de ani dar nu stiu chiar asa de mic exagherat nu? infine) si aia care se drogreaza o sa moara imd daca se dorgeaza la varsta de 16-17 ani nu vor muri repede dar vor muri ca drogurile nu sunt bune)(voi copi nu incercati acasa) asa ca sa nu te drogrezi sau sa fumezi si tu (dau un exp cu fumatu (prea multe paranteze folosesc nu?) am unu de 13 ani care sta la mine langa bloc si arata copil de 7 ani nu de 13)cam atat
PrinceGumball întreabă:
anonim_4396 întreabă: