| 8ball a întrebat:

Salut baieti si buna fete big grin...Va rog sa imi dati si mie un sfat...La scoala in timpul orelor, colegii mai fac glume laughing si multi radem, printre care si eu sad...cum sa fac sa nu mai fiu atent la ei si sa fiu atent la ore? Nu de alta dar unele materii chiar ma intereseaza, si sa nu credeti ca sunt tocilawinking, chiar sunt impotriva scoalii laughing. Astept sfatuletele voastre dragi prieteni big grin

15 răspunsuri:
| gabitza_3022 a răspuns:

Incearca sa nu ii bagi in seamahappy si eu patesc d; astea la scoala dar sunt atenta la ore si rad in acelasi timplaughingm-am invatat asabig grin mai ales cand fac profii gafe:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stai in prima banca...sau printre primele banci cu cineva care sti ca nu le da importanta acelor colegi glumeti tongue

| 8ball explică:

Gia esti amuzanta laughing nu stau in prima banca nici mort laughing pentru ca la teste nu o sa mai pot sa copiez whistling

| Silvia a răspuns:

Si ce daca razi? Stiu si eu cum elaughingca stau numai printre baietiblushing si aia fac misto toata oralaughing. Dar nu o sa razi si tu acum toata oralaughing. Nu e mare smecherie. Poti sa fii atent la ora si sa fii si printre "mascarici" in acelasi timp.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa fi atent la ore si sa mai si copiezi? pai oare ce naiba te atrage la acele materii?thinking stiu esti cu privirea fix in decolteul profesoarei si te mai tulbura cate un avion de hartie din cand in cand...ai ceri nr profei de telefon si gatahee hee

| al3xxxx_1544 a răspuns:

Dc iti vz de trebuie ta si nu le dai importanta iti zic eu ca n-o sa mai raziwinking

| 8ball explică:

Alex iti zic eu ca daca ai fi langa ei sa ii auzi ce perle le ies pe gura rolling on the floor))) lesini de ras...eu de cateva ori era sa vars laughing

| plasticstyle a răspuns:

La noi profii au inceput mai mult sa se plimbe pe langa ultimele banci ca stiu ca se copiazahee heepai gandeste'te numai la ora respectiva.big grinignora acele "glume"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vrei sa fi atent la ore nu o sa mai fie nevoie sa copiezi...asta insemnand ca o sa stii si nu o sa copiezi laughinglaughing
Asta nu inseamna ca eu asa fac laughing era doar o idee laughing

| teodorus a răspuns:

Iti iei ochelari dinaia tip "borcan" si o sa privesti numai in fata, de preferabil la tabla!

| Klara a răspuns:

Bai, la scoala distractia conteaza \dancing Si strategia dupa care copiezi laughing Asa ca, have fun \m/

| spyceygirl a răspuns:

Pai ai facut un pas bun:recunosti ca acei baieti prin glumele pe care le faceti te trag in jos. sfatul meu e sa te mti din banca.nu neaparat in prima ca na... dar undeva mai departe de ei...si pana la urma, e chiar asa de bine sa razi de unu si de altu, sa faceti glume? profesorii va vad si impresia lor despre voi este una ...nu prea placuta... e foarte bine ca te intereseaza unele materii...deci mai concret muta-te in alta banca...si incearca sa nu mai razi la glumele lor...sunt sigura ca unele sunt "chiar naspa" dar radeti asa...ca se rade...bafta!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stii cum se spune: "Scoala nu e pentru oricine..."
Dar na, mute-te mai in fata, ignora-i.
Tine minte: Daca vrei, POTI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci.muta-te in ultima banca.:0 si ignora-i

| sweetlips a răspuns:

Buna! Si eu patesc la fel! Sunt atenta la profesor, dupa care, colegele mele spun o gluma, incep sa rad si pierd firul. Sa revenim la problema ta... Incerca sa gandesti ca materia este cea mai importanta chestie din lume si trebuie sa fi atent! Eu inchid ochii, imi astup urechile si ma linistesc... Pa, te pup kiss!