| bboyripper a întrebat:

Salut baieti, sunt intr-o situatie, poate spun prea mult, complicata fiindca la jobul unde lucrez am o colega foarte misto si ne intelegem foarte bine, vorbim mult prin mesaje si flirtram amandoi, am iesit dupa munca de cateva ori cu masina ei, are un BMW si suntem fani amandoi pe tema asta cu bmw-urile, am precizat asta pentru ca eu cred ca face parte din lucrurile comune intre noi doi, este o persoana foarte agitata in modul bun, adica pot rade cu ea mult, spunem glume, ne amuzam pe anumite chestii random, pot spune ca e o fata ''baietoaica'' sa zic asa si ma atrage chestia asta la ea foarte mult pentru ca simt ca e pe aceeasi lungime de unda cu mine. Ea insa are un iubit de ceva timp si este angajat tot la jobul unde lucrez si eu, adica sunt amandoi angajati. Tot stau si ma gandesc, ba are iubit si vorbeste cu mine de parca nu ar avea si se simte f bine cu mine, e un pic ciudat. Pana si ea a spus ca se simte foarte bine cu mine si ca nu glumeste, asta dupa ce i-am spus si eu ca ma simt f bine cu ea. Am stat aseara si am vorbit pana la 3 noaptea. As dori sa o cunosc mai mult dar sunt debusolat.Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Va astept opiniile.

3 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Telenovela mexicana anii 90 "! Treaba ei! Dacă tipul ala este liniștit și nu vreun dilimac gelos poate rămâneți amândoi cu dinții în gura și oasele întregi! El știe de tine?
Vorbește și tu cu ea intreaba-o ce intenții are cu el și cu tine! Atitudinea asta a ei NU este una prea serioasa!
Joaca " Șah " cu voi și va muta pe tabla ca pe pioni? Sau ce?

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca ea astepta mai multe de la tine, decat niste vorbe pana la 3 noaptea. Se pare ca nu te-ai prins.

| Konkistador a răspuns:

Eu zic sa fii baiat versat cu obraz, se vede ca te-ai indragostit ca un copil, nu trebuie sa ne mai zici, daca stii ca are iubit eu zic sa pastrezi limitele de bun simt si sa fie doar o relatie de "colegialitate", nimic mai mult, daca se desparte te iubitul ei, poti face ce vrei pe urma, nu fii un homewrecker ca poate karma o sa te loveasca intr-o zi.