| ALexCelBun02 a întrebat:

Salut bajetii și fetele.
Am și o întrebare, deci totul a început după examen când am aflat la ce liceu am intrat.O colega(pe atunci nu o știam)a făcut un grup al clasei pe whapp.Bun și cu vreo 2 sapt inainte de școală noi bobocii am făcut o întrunire,un meet in oraș, de la noi din clasa am venit doar eu, un coleg și fata care a făcut grupul.Bun deci ei doi se știau deoarece a fost colegi in 5-8 deci doar eu eram practic nou, și faza e că la prima vedere cu ea fata in fata am simțit ceva gen că atunci când simți că sufletul tau s-a umplut cu ceva...Acum după aproape un semestru noi tot am vorbit și am ajutat-o la greu și la bine, ea fiind super recunoscătoare. Faza e că noi odată am jucat adevăr și provocare in clasa și colegii ne-au pus să ne sărutăm buze pe buze.noi ne-am sărutat și de atunci parca suntem cumva legați unul de altul, adică nu știu exact ce sa zic...Adică o data când sa despărțit de fostul ei iubit la ora 11 noaptea m-a chemat la ea sa vorbim.am stat de vorba și atunci îmi amintesc că era singură acasă și mă rugat să stau cu ea, am dormit cu ea in pat și am tinut-o în brațele mele.Doar am dormit nu va gândiți la altcevalaughing. Acum întrebarea să îi zic daca vrea sa fie iubita mea sau sa mai aștept chit că știu fff multe despre ea?
Mersi anticipat și să lăsăm că Ombladon să hotărascălaughing

2 răspunsuri:
| Hyung17 a răspuns:

Dupa cum ai zis sti multe despre ea, atunci probabil sti si daca acum este dispusa sau nu sa aiba o relatie. In cazul in care raspunsul este da, atunci nu ezita intreab-o odata!
Daca raspunsul e nu, atunci mai asteapta, sa ii fi alaturi si sa o faci sa rada! Atentie sa nu ratezi momentul, adica sa nu vina altul si sa o fure! Bafta!
Ps. In locul tau eu deja as fi intrebat-o!

| ALexCelBun02 explică (pentru Hyung17):

Mersi de sfaturi, și treaba cum ca poate o fura altul nu e adevărata deoarece deja toți prietenii și colegii ei știu că o placlaughing