| SnoopDogg12345 a întrebat:

Salut bajetzi si fete. Am o "prietena" ca sa zic asa, facuta indirect prin colegi care vb cu ea, in final am ajuns sa vb pe fb. Un coleg aranjase ca ea sa vb cu mine, eu nestiind la inceput. In fine, cand vorbeam noi, am intrebat ceva cretin despre cand ar vrea sa aiba copii, greseala pt ca fata are 14 ani. Ca sa ma scot, pt ca s a suparat, am zis ca a fost o provocare si am lasat-o asa in seara ai, fara sa i rasp la intrebari repetate despre: ce ii pasa lui ala care mi a dat provocarea de viata ei. Cum sa incep o discutie sa imi cer scuze fara sa ii zic ca a fost intrebarea mea? Ce sa mai vb cu ea seara, incat sa nu fie plictisitor? Cum sa o scot din friend-zone fara sa para ciudat?

Funda (daca ma ajuta cnv)

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Deci sa inteleg ca ai intrebat-o "Cand vrea sa aiba copii?" Nu te supara dar e chiar smechera intrebarea. Nu stiu de ce s-a suparat asa, pana la urma o intrebare e o intrebare. Probabil ca i s-a parut ciudat. Poate ca a inteles altceva...

Oricum, nu este mare lucru deci incearca sa vorbesti cu ea
"Buna, imi pare rau pentru aseara, nu am vrut sa sune asa... putem sa ne prefacem ca nu s-a intamplat? Nu m-am gandit la cum a sunat faza aceea."

Cam asta ar fi.
Sarbatori fericite!