| Iulian890 a întrebat:

Salut, barbatii se epileaza pe tot corpul? Sau doar la testicule? Si nu vorbesc despre gay, vorbesc despre barbatii normali. Adica eu am 17ani, sunt baiat si nu stiu cum e asta. Si daca va epilati cu ce va epilati, cu ceara, cu bigul sau lama?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Barbatii normali nu se epileaza.

| Frizerul a răspuns (pentru darrio2007):

Eu sunt destul de păros pe mâini e des și mult, pe picioare îl am prea mic și nu îmi place as vrea să îl am la fel de mult și des și acolo! Nu suport fără par!

| corbulalbrosu a răspuns:

Barbatii normali nu se epileaza. Eventual isi tund cu masina si isi aranjeaza cu foarfeca pilozitatea din zona pubiana daca este prea abundenta. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să te epilezi unde simți tu că ai nevoie.

| Donsavas a răspuns:

Te epilezi cum si cat vrei tu, asta nu inseamna ca ai apucaturi LGBT.

| SG1995 a răspuns:

Eh nu pe tot, doar subraț, pe piept și în zona genitala.
Eu unu folosesc big cu 2 lame, cel cu 4 e folosit doar pentru barbierit.

| Plato a răspuns:

Un barbat NU se epileaza pe maini, picioare si piept. In rest, depinde de tine. Incearca toate metodele.

| SG1995 a răspuns (pentru Plato):

Dacă e blond și îi crește și fire negre se rade și pe piept, sau dacă e yeti.

| Frizerul a răspuns (pentru Plato):

Exact un barbar trebuie să rămână cu par pe mâini și picioare

| ywar a răspuns:

Nu inteleg de ce barbatii sunt din ce in ce mai efeminati?!?! Stau si ma intreb ce va aduce asta in plus... recunoastere, apreciere mai mare a calitatilor voastre de barbati, un obiect mai mare - avand in vedere ca parul e epilat? Dumnezeu stie, ce e in capul vostru.
Nu inteleg de ce tu ca barbat sa te razi? E altfel impresia cand te dezbraca duduca si iti face s e x o r a l sau cand te infigi in ea?

| Frizerul a răspuns (pentru ywar):

Exact așa și trebuie un bărbat poate avea părul și de un metru pe picioare și mâini nu trebuie epilat

| ady18 a răspuns:

Eu am 16 si ma iau doare la testicule si subrat

| sunmetal11 a răspuns:

Lasa epilatul, fii barbat! eventual epileaza-te la subrat! incearca benzi de ceara, dar cere ajutorul cuiva, n-o sa poti singur

| gintamauniverse a răspuns:

Doamne fereste cum sa te epilezi cu ceara la *** cred ca e extrem de dureros

| Freya1 a răspuns (pentru gintamauniverse):

La saloane daca mergi cu ceara te face.

| Carpatinos a răspuns:

Asta depinde de cum te face sa te simți pe tine, daca tu ești in regula sa te epilezi doar in zona intima, atunci doar in zona intima, de exemplu, eu o fac doar acolo "jos" (totusi, eu ma rad, nu stiu ce faci tu si cum?) pentru ca ma incurca laughing, parul de pe picioare, piept, maini etc prezinta un "semn" ca esti mascul, adica... na, mai sunt si femei neepilate pe picoare, dar alea's gretoase, nu crezi? Ma rog, tu esti mascul si e in regula sa ai par pe picioare sau maini... In concluzie, doar daca te incomodeaza sau ai vreo problema sa te epilezi