| LoLxSkill a întrebat:

Salut/Buna am 16 ani si am o problema happy.M-am indragostit de o fata de 11 ani si fiind interesat de ea am auzit ca si ea este indragostita de mine,dar nu stiu sigur daca ar fi bine sa continui,bineinteles cu voia ei si a mea, dar chiar nu stiu sa iau o decizie in cazuri ca acesta chiar daca imi place foarte mult de ea pana acum am avut prietene de varsta mea si va solicit ajutorul.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Alexandra_Macarei_1999 a răspuns:

Hei sa stii ca asta nu este o rusine :*... Sa stii ca in vremurile astea trebuie sa iti iei copile acum toate cand cresc pe la 14/15 ani cluburi/bautura si ftt... Ceea ce eu zis sa continui nu iti va parea rau! Si eu am avut o astfel de relatie si am invatat foarte multe si a fost chiar foarte frumos! E bine si frumos sa ai grija de ea sa va distrati sa o alinti sa fie ceva diferit de toti curvarii! :* Bafta! Si nu uita continua nu o sa regreti :*! big grin

4 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Are 11 ani, nici macar nu a intrat in adolescenta, deci nu mi se pare deloc in regula. E o diferenta prea mare de varsta in cazul asta.

| mimiwewem a răspuns:

Stai locului. E prea mică pentru vârsta ta. Las-o să crească frumos, nu să sufere.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce vrei tu sa faci cu o fetita de 11 ani? ii cumperi creioane colorate si va jucati impreuna?

| Sofer a răspuns:

Si ce faci cu fata aia de 11 ani?