Si mai este o vorba care zice asa :¨Nemultumitului i se ia darul¨.
Pentru un baiat care nu reuseste sa-si faca o prietena ar trebui sa renunti la pretentiile astea puerile si sa accepti ceea ce ti se da.
Inainte de ati face o prietena trebuie sa capeti experienta si, experienta nu se capata prin pretentii.
Fetele ¨plinute¨ au farmecul lor, ar trebui sa descoperi asta.
Haaaa?! cate pretentii.
adevarul nu este ca esti timid.ci pretentios.cum spune si @moonrays fetele plinute au farmecul lor!
si tu nu vrei o prietena.ci o papusa barbie sa te falesti cu ea!
daca vrei o prietena nu te mai gandi."aia e grasa, aia poarta ochelari, aia e ochioasa, aia e nu stiu cum" etc... accept-o cum este!
bafta
bafta!
Cu tupeu?! Mie nu imi plac alea aschii, chiar imi plac cele ce au putina burtica si oleaca de fund. Sa ai pe ce pune mana dom'le!
Mda asa cum zici tu omu si gustu te inteleg fratioare iti place ca fata sa fie supla cu sani mia mari asa cu un fund dragut frumoasa cu un zambet seducator...etc...Pt ati face o prietena mia pe gustul tau asa...si cum zici tu ca nu poti sa le racolezi de pe strada exact e invers la ce spui...pentru ca cele care te cunosc nu vor sa fie cu tine pentru ca te cunosc destul de bine dar asa una de pe strada care nu te cunoaste cum ar fi? mult mai bine ...sau du-te odata cu niste prieteni la fete poate iti place de una bftttt
Moonrays are dreptate daca nu esti in stare sa-ti faci o prietena renunta la pretentii si fetele o sa vina valuri si valuri chiar daca arata un pic mai rau la pifometru, vezi ce bine te simti cu ea in pat
Vrei sa nimeresti din prima vreo frumoasa? slabe sanse asa ca lasa omu si gustu laoparte multumeste-te ca o sa ai si asa ceva
Xautama pe id ala te astept am 14 ani am 1. 56 si 47 de kg daca nu esti din Cs o sa ne intalnim sigur. Te sarut
Ba astea au dreptate da nici preaprea basi eu caut fata dar nici sa fie din alea 70kg cam vazut din alea dar nici aschi, oricum mai cauta intreaba si tu alte fete despre alte fete descurcate cumva bafta
anonim_4396 întreabă:
user449549 întreabă: