| Kta Alex a întrebat:

Salut/buna ( depinde de caz)

As vrea sa stiu si eu daca as putea sa imi las parul lung, cam pana la ceafa ( de mult ma gandesc la asta, da nu eram sigur de daca merita)

Mi-au spus niste fete de la scoala ca ar trebui sa il las lung, ca mi-ar sta bine lung avand in vedere ca e si ondulat

Si poate imi dati un sfat, da sau nu

http://photos4.hi5.com/0126/543/275/JrBo2I543275-02.jpg ( asta sunt eu-si pentru cei care vizioneaza poza, cainele era un cadou pentru cineva):D

Multumesc pentru timpu acordat:D:)

Răspuns Câştigător
| emy_8408 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa il lasi sa iti creasca, de ce nu? Vezi cum iti sta daca iti place ramai asa cu el, daca nu iti place poti sa il tunzi imediat. Dar eu cred ca ti-ar sta bine, tinand cont, ca esti frum, si parerea mea cred ca parul lung are mai multe avantaje, ti-l aranjezi cum vrei u, si daca spui ca il ai ondulat, si nu iti place poti sa il indrepti mereu.Bafta nu cred ca ai nimic de pierdut daca incerci.tongue

7 răspunsuri:
| rrarres a răspuns:

Sincer sa fiu iti sta mai bine cu parul mic de ex mie imi sta bine cu parul mare dar nu ma primeste la scoalalaughing. Lasa-ti-l cum vrei e vaita ta! Succes! Nu m-ar deranja daca imi dai mie funditahappy

| Absenta a răspuns:

Da=p~

| Gogutzu a răspuns:

Lol... ce intrebare.crezi ca te cunoaste cineva de aici?
Lasa-ti parul cum vreitongue. daca ai primit si sugestii. e mai binetongue
Bafta!

| Kta Alex explică:

Gaby am pus poza doar pentru o parere ca stiu ca nu ma cunoaste nimeni pe aicilaughing

| Kta Alex explică:

Gabytzzzu am pus poza pentru o parere ca stiu ca nu ma conoaste nimeni aicilaughing

| Kta Alex explică:

Gabytzzzu am pus poza pentru o parere ca stiu ca nu ma cunoaste nimenitonguelaughing

| Kta Alex explică:

Scuze pentru cele 2 posturi merge prost netu