| EU13Nmc a întrebat:

Salut/Buna, doar ce m-am mutat in Craiova și e cam greu cu socializatul din moment ce nu cunosc pe nimeni, sper că nu sunt singurul prin zona și poate îmi arată cineva orașul...
Puțin background am 21 de ani, sunt pasionat de psihologie, știință, muzica și sunt praf la discuții mărunte dar 30% din ce scot pe gura probabil e o gluma happy

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"acum 4 ore | EU13Nmc a întrebat:
... Puțin background am 21 de ani, sunt pasionat de psihologie, știință, muzica și sunt praf la discuții mărunte dar 30% din ce scot pe gura probabil e o gluma"

Poate este cazul sa aplici pasiunea pentru psihologie si in viata reala, ca sa devii sociabil, agreabil si sa nu mai scoti perle pe gura, fiindca alea pot supara, indiferent ca lumea rade superficial, dar in sinea lor gandesc ca esti un bufon, pe care la sfaristul zilei prefera sa-l ocoleasca, in loc sa si-l faca de prieten.
Cum spui ca esti nou in oras si nu ai prieteni, cred ca ai un mare avantaj, fiindca te poti reinventa pe tine, asa cum ai vrea sa fii: un om puternic, increzator in tine si mult mai serios.
Nu te astepta sa sara nimeni sa-ti arate orasul sau sa-ti devina prieten peste noapte, poate smecheriicare vad o oportunitate sa te insele sau sa profite, de aceea trebuie sa fii atent pe cine-ti alegi de prieten.
Ia-ti de munca si alege-ti de prieten unul dintre colegii de munca, pe care ai ocazia sa-l cunsoti mai bine.

| EU13Nmc explică (pentru Violleta2022):

Wow, sunt de ceva timp pe TPU și te-am observat de ceva timp... aplicând psihologia in cazul răspunsurilor tale pasiv-agresive și faptul că le oferi te-a lungul zilei se deduce faptul că suferi de niste frustrări emoționale și duci lipsa la rândul tau de o viață personală, daca ar fi sa ghicesc probabil e ceva din copilărie, poate copii au fost rai cu tine și singurul tau mecanism de apărare a fost acest timp de pasiv agresivitate sau poate nu te simțeai auzită că și copil... și înainte să spui cum am putut sa îmi dau așa părere din cauza unor răspunsuri pe un form te voi întreba la rândul tau cum ai dedus că sunt un bufon? Am menționat că scot glume pe gura in sensul că sunt o personalitate destul de colorat ce abordează lumea asta rece plina de frustrați ne luând o in serios, tot odată cum ai dedus că nu as avea prieteni de loc? Nu am in oraș și am făcut o mică postare aici pentru că caut oamenii cu o mentalitate similară ne find tocmai o personalitate standard tineretului actual dar în fine, te-as ruga în numele tuturor, daca nu ai ceva relevant sau de ajutor de spus, abține te din a mai răspunde.

| Violleta2022 a răspuns (pentru EU13Nmc):

Invata si aplica psihologia pentru tine, fiindca descrierea pe care ti-ai facut-o te prezinta diferit.
Este jenant sa afirmi ca-ti place psihologia dar tu nu esti capabil sa-ti insusesti critica, probabil din cauza frustrarii personale ca nu ai realizat nimic in viata, ca nu ai pe nimeni alaturi si nu ai habar ce sa faci sa te poti alinia vietii sociale.
Nu-i nimic, toti o luam de la capat cand suntem la inceput de viata, trebuind doar sa fii realist si sa accepti situatia in care esti, dar cu bun simt, repect pentru oameni si invatare, poti sa te ridici si sa ajungi un om inteligent, care isi poate construi o viata frumoasa si fericita.
Eu iti doresc mai multa intelepciune si respect pentru oameni, ca sa ai o sansa sa te realizezi in viata si sa-ti faci o familie si prieteni buni.

Iata si aici (descriere facuta tot de tine: traume, depresie, frustrari persoanle):
https://www.tpu.ro/......s-de-mine/

| EU13Nmc explică (pentru Violleta2022):

Sigur poate acel post te induce in eroare dar daca ai fi căutat mai bine ai fi aflat că toate acele "stări" sunt sub forma de episoade in timpul cărora fac și postările in mare terapeutic și descriu o realitate deformată de acestea, mai mult ai fi aflat că de fapt am cam tot ce mi-aș putea dori familie, prietenii și o situație destul de buna așa că poate ar fi trebui să cauți mai bine înainte să spui că nu am făcut nimic în viața mea, te asigur că mă descurc destul de bine pentru vârsta mea iar legat de critica nu am nici o problema, singurul motiv pentru care îmi pierd timpul cu tine e pentru că am menționat deja dar am observat de ceva timp că nu ești altceva decât un troll frustrat iar faptul că ai scos acel post in care am menționat că sufăr de anumite lucruri și eram "pe muchie de cuțit" iar tu îl folosești drept bază pentru a îmi spune că nu am făcut nimic spune destul de multe despre tine că și persoana pentru că trebuie să fi la alt nivel încât sa folosești așa ceva împotriva cuiva ce ți-ar fi putut lua cuvintele in serios, sper sincer sa nu te întâlnesc cineva pe platforma asta care chiar sa te ia in serios