| ToTheLight a întrebat:

Salut/buna, imi place de o fata de 1-2 luni... suntem in aceeasi clasa dar de abia acum 1-2 luni am inceput sa simt ceva pentru ea, cls a 9-a, faza e ca nu stiu daca are prieten, si e un baiat clasa a 11-a care e din acelasi oras cu ea care se tine dupa ea etc, fiind L1 franc aman2, facem franceza impreuna, ora de franceza e foarte deschisa deoarece avem un prof foarte tare, iar el a vazut-o intr-o zi cu el, adica pe el vb cu ea... tinandu-se dupa ea etc, si ea a zis ca nu-i place de el si nu stiu ce, suntem prieteni buni as zice, vb, mai vb cu ea pe fb desi nu prea des, am nr ei de telefon, ba chiar, odata m-a adus aproape de casa mea cu masina, deoarece ea sta in drumul in care merg si eu, problema e urmatoarea : nu stiu daca are prieten, nu stiu cum o sa reactioneze, nu stiu ce o sa fac tinand cont ca nu e din Bucuresti si se aproprie vacanta de vara! ce sa fac? e o distanta de 30-50 km as zice intre noi, ea sta in Brezoaele, sugestii?

3 răspunsuri:
| baddgirl a răspuns:

Hey
Dupa parerea mea,ar trebui sa-i spui tu personal ce simti pentru ea, nu sa rogi persoane straine sa-i vorbeasca.
Distanta care v-a desparte nu este una foarte mare, va puteti vizita, sau vorbiti la telefon, facebook...Rezista ele relatiile la sute de km si sa nu reziste la voi la 30-50 km? Asta depinde doar de voi si ce pretentii aveti unul de la celalalt happy

| MihaelaMiikii a răspuns:

Roaga-tii un prieten/prietena sa afle happy sau vorbeste deschis cu ea :* si distanta, puteti vorbii la telefon, pe facebook, si trece repede vacanta

| cristianboss12 a răspuns:

Sall spune-i ca o placi sau spune-i glume invit-o pe la tine rade si ce zice ea