Este super ok. Dar nu numai să vorbești. Asta mai ales fiindcă ea știe ce vrea.
Stiu,acum tocmai vorbesc cu o fata de 17 ani si poate reusesc ceva
Nu că poate. A reuși este în colaborare cu ea.
Adica?
Adică? Adică. Ea, oricare ar fi ea, de orice vârstă, nu e păpușă, nu este femeie de cauciuc. Are și ea ca și tine, așteptări de la viață, de la tine. Să numește coabitare, co-habitare, a locui împreună, trăiește actul de iubire cu tine prin participare. Tu o vrei casă îți satisfaci o nevoie, dar nu vei reuși dacă nu ții cont de ea. Învață să o cunoști, să o înțelegi. Asta dacă vrei să reușești.
La vârsta asta nu durează nicio relație.
O fată mai mare decât vârsta ta se gândește la o relație serioasă, la căsătorie. Ea caută pe cineva care are servici, adică stabilitate. O fată/ femeie caută întotdeauna siguranță din toate punctele de vedere, mai ales financiar. Poți tu să-i oferi așa ceva?
Oricât de mult ai iubi-o și ai ține la ea, și oricât de mult ar ști si ea acest lucru, fata/femeia caută mai întâi stabilitatea mai înaintea oricăror sentimente, oricât de nobile, curate și sincere ar fi acestea. Și această gândire a femeilor nu este greșită. Așa a fost creată femeia de către Dumnezeu, cu o astfel de gândire.
Fetele se îndrăgostesc ușor. Dar tot efortul băieților de a le cuceri se va duce de râpă atunci când fata va da de stabilitate, de un băiat stabil, pregătit pentru căsătorie din toate punctele de vedere.
De aceea, ca să te scutesc de suferință și pe tine și pe ea, sfatul meu este să nu ai relații apropiate cu nicio fată până când nu ești pregătit pentru căsătorie. Este adevărat că poți să o faci să se îndrăgostească de tine. Dar o relație apropiată dintre un băiat și fată trebuie să ducă la căsătorie. Pentru că dacă o astfel de relație nu are o țintă, se va duce de râpă. O barcă/vapor fără țintă ar naufragia.
Relația dintre un băiat și o fată are ca scop căsătoria. O astfel de relație nu poate fi întinsă pe parcursul a prea multi ani. Altfel toată investiția de timp, bani, sentimente se va pierde și totul va fi în zadar.
Poți să vorbești cu fete; dar nu intra în relații prea apropiate. Așa ele nu se pot îndrăgosti de tine.
De asemenea trebuie știut faptul că orice despărțire afectează capacitatea inimii de a mai iubi. Și se poate ajunge până acolo când vrem să iubim și nu vom mai putea. Trebuie deci să ne opunem sentimentelor și acestea să fie conduse de rațiune. Sentimentele fără rațiune sunt periculoase.
De la anul ma duc la liceu si ma pot angaja peste un an si ceva, pot face si eu efort sa o ajut, si nu pot efectiv ma indragostesc instant de fete mult mai mari, sunt foarte bine dispus in preajma lor si sunt dispus sa fac orice atata timp cat ma iubeste
Sa ști că nu mă mir deloc am văzut cu ochi mei vara asta și mai rău de atâta)))))
Faza e ca sunt mult mai matur si ma atrag fetele mai mari, si chiar ma simt mult mai comod in preajma lor si ma atrag mai mult
Ce te atrage -_- fi sincer până la capăt
Nu vreau vrăjeli și minciuni -_- fi sincer cu Adevărat ce te atrage? Nu încerca să mă minți ca nu-ți merge imediată îmi dau seama -_-
Sincer forme au mai mari majoritatea de varsta mea?,le ador maturitatea si faptul ca stiu ce vor intr o relatie,ma simt asa bine cand vorbesc cu cele mai mari, cele de varsta mea majoritatea vor relatii de k saptamana si doare, cele mai mari iti zic direct nu macar, si personalitatea aia matura?, o ador
Numele e cringe ca e un cont de cand eram mititel din 2019
Minți 100%.-_- nu este un cont de când erai tu mititel.
Când despre fetele alea nu știu ce ai vazut tu la ele da stai departe de tot ce însemna fete și femeie.
Ba da, e din 2019, aveam 11 ani, si nu mint
21 sept 2019
Să-ți moară toți bărbați și amanț și toti bff tăi ca nu minți? ( ai grija ce-ți dorești )
Da(nu am ca is baiat)si nu mint nici la faza ca ador personalitatea, gen o colega are o sora de 16 ani, si cu sora ei ma inteleg de 3 ori mai bine doar pentru ca e mai matura
Calmează-te -_-
Da tu te dai la toate fetele care sunt mature pai tu gata dacă vezi o fata matură te bagi așa pur și simplu cu ia în seamă?
Deci dacă nai bani nai gagica kid. Dacă vine un curvar cu bani ia este femeie de casa.
Nu,doar ca imi place de una dar asta e ceva ce nu pot spune, doar ca are aproape 18 ani si mna
Nu e chiar asa, am mai vazut prieteni care aveau iubite mult mai mari
Bro -_-
Si gen nu toate is pe interes, nu mai ganditi asa
-_-
Crezi ce vrei mna, nu te pot forta sa ai aceeasi parere, bafta
Twister09 întreabă: