Buna!
Pai, daca tie iti place de ea, atunci spune-i ca o placi si intreb-o daca asta e si motivul pentru care se poarta cum se poarta. Daca recunoaste ca te place, atunci explica-i ca nu poti fi cu ea atata timp cat e cu altul, si daca va vrea sa fie cu tine, va trebuii sa se desparta de vechiul ei prieten.
Cam asta e sfatul meu, sper sa te ajute!
WOW... pai daca sh tie iti place de ea atunci intrebare. daca vreti sa fiti impreuna si daca vrea sa fie numai cu tine nu cu mai multi...ca se vede ca se tine dupa tine numai atunci cand nu are ea cu cine sta nu stiu ce sa zic ori "formati" un cuplu ori ramaneti doar prieteni fara pupici, imbratisari sh alte chestii sper ca te-am ajutat p.s[ sa-mi spui sh mie ke ai alea pls] funda?
Eu zic ca cel mai bine este sa renunti la aceasta fata.Si sa iti gasesti o fata care te merita si care nu te considera roata ei de rezerva asa cum chiar tu ai spus. Sper sa ti cont de sfat si stiu ca va fi dureros chiar daca o placi incerca sa o uiti e mai bine funda?
Parerea mea sincera:e o cur*a.Nu te merita! Gaseste-ti o fata buna care sa te iubeasca si care sa te faca fericit.Ar putea dura ceva pana sa gasesti acea fata, dar dupa multe incercari esuate, intr-un final o vei gasi si vei fi mai mult decat multumit de rezultat.
Acum e alta problema vad ca s-a cam schimbat mult am vorbit azi cu ea...incercam sa aflu de ce a facut asa aseara etc...dar am ramas tot fara raspuns.inafara de "crezi ce vrei" nimic mai mult o astept fata in fata sa vorbesc cu ea si o sa vad pe urma ce fac.Mai multe sfaturi?