In pui mei...ai 18 ani. Ce dracu nu te lasa sa faci cea ce faci,ca nu faci ceva indecent. Daca veneai acasa cu fufe sau nu invatai bine,da, aveau motiv, dar asa? Impunete in fata lor, arata-le varsta pe care o ai si explica-le ca nu mereu vei vi langa ei ca sa-ti spuna ei ce sa faci. Esti major de acum, traiesti pe capul tau oarecum. Si cu siguranta iti va fi greu sa te descurci singur din moment ce pana acum te-au acoperit ai tai. Trebuiau pe masura ce cresti sa te lase mai liber, dar nu in voia sorti.
Of. Sa nu faci vreo prostie! Cred ca intelegi la ce ma refer.Stai calm, incearca sa mai discuti cu cineva. Spune-le parintilor tai tot ce ai pe suflet.Inteleg ca iti e greu pentru ca ei sunt singurii la care te astepti sa-ti faca asta.Nu inteleg de ce se poarta asa cu tine..auzi ca n-ai voie sa bei bere pana la 30 de ani..doamne iarta-ma. parintii tai clar nu sunt intregi la minte, au ceva, au ramas in urma pe timpul lui Ceasca. Uite o smecherie: ia-ti niste haine dragute si cand pleci din casa le porti pe alea naspa si cand ajungi la scoala te schimbi. ar trebui sa stea cineva de vorba foarte serios cu parintii tai! Imi pare rau pentru tine ca ai o soarta asa de naspa.dar gandeste-te ca undeva in lume sunt altii adolescenti cu parinti mult mai naspa.
Uite ce e, parintii tai sunt mai mult decat exagerati... ai 18 ani, e viata ta si mai esti si major, poti oricand sa pleci de acasa. Din cate ai povestit te admir ca reusesti sa induri. Eu pot spune ca cred ca as fi fugit de mult de acasa. Sigurul lucru pe care il poti face e sa faci ce iti place pe ascuns, iar cand esti cu parintii tai sa fi perfect. Eu de exemplu m-am apucat de fumat la 13 ani (nu ma judeca), iar mama nu stie si nici nu va sti. asa ca nu am discutii cu ea si totusi fac ce vreau
Multumesc frumos... Apreciez mult. Chiar i-am avertizat o data ca voi pleca de acasa si mi-au spus: "Da pleaca dracului, cine te tine? Pleaca duce-te-ai dracului de scarba!"... Mnoh.
Si, nu sunt singur la parinti, am un frate de 30 ani. Am incercat sa discut cu ei, dar chiar nu se poate. De 2 ani tot incerc, dar fara succes. Am fost si la psiholog, si am fost sfatuit sa ii ignor.
Nyc18 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: