La cum te descrii pari sa fii perfect dragul meu. Toate formulele de pe internet iti dau media greutatii pe care ar trebui sa o ai. Oricum, trebuie sa stii ca acele kg pe care tu le consideri in plus le poti da foarte usor jos daca faci exercitii si mananci corespunzator in fiecare zi. Lasa sucurile acidulate, mancarusile prea sarate sau dulciurile prea multe si vei mai slabi treptat. Dar sa nu faci exces si sa slabesti prea mult. Pentru inaltimea ta ar trebui sa te mentii la cat ai acum. Nu urma modelul oferit de ce vezi la TV. Important e ca tu sa te simti bine in pielea ta.
Propunerea mea: vorbeste cu mama ta (pana la urma ea pune mancarea pe masa) si spune-i ca vrei sa mai pierzi putin din kg si sa te ajute in sensul asta. Gasiti impreuna o modalitate de a si manca sanatos, dar si sa slabesti putin.
Eu iti doresc multa sanatate si nu uita! E importanta miscarea/exercitiile fizice zilnice! ^_^
Mai bine du-te la farmacie si acolo te cantareste si te masoara...iti spune exact cate kg ar trebui sa ai...succes
În mod normal la 1, 88 ar trebui să ai cam 83- 85 de kg. C
Dacă ai 79 ești foarte bine, ce mai vrei? La 75 deja ai fi prea slab.
Salut cam ce greutate ar trebui sa am la 16 ani, inaltimea o am de 1.88
Am 65 kg este buna greutatea pe care o am.