| DjGeoX a întrebat:

Care ar fi cel mai frumos lucru pe care as putea sa il ofer iubitei mele sa ii demonstrez cu adevara sau ceva asemanator, ce-i drept chiar o iubesc enorm de mult si as vrea cateva raspunsuri, ceva special. nu ceva neaparat VALOROS, relatia noastra se bazeaza pe iubire, niciodata nu s-a accentuat problema banilor... ori am avut eu ori a avut ea, dar cel mai mult ma intereseaza ideile voastre! tongue

Răspuns Câştigător
| FuckOnCocaine a răspuns:

Dacă relația voastră se bazează pe iubire, n-are rost să-i faci vreun cadou. E de ajuns faptul că o iubești și că ești alături de ea.
Ai putea să organizezi o cină romantică. Puțină muzică bună, niște flori și niște lumânări parfumate, vor face ca acea seară să fie de neuitat. Succes!

3 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Daca vrei neaparat sa o impresionezi,la tine in camera sau mai bine la ea,(caz in care trebuie sa te intelegi perfect cu parintii ei), ai putea sa ii faci pe podea o inima din petale de trandafiri in care sa scrii cu lumanarele (din acelea mici si rotunde) TE IUBESC, crede-ma ca e ceva foarte frumos

| Zady a răspuns:

Sau poti chiar sa ii scrii pe multe bilete te iubesc in diferite limbi straine si asta e o lista Africana - Ek is lief vir jou!
Albaneza - Te dua!
Araba - Ohiboke (el ei), Nohiboka (ea lui sau el lui)
Armeana - Yes kez si'rumem!
Basca - Maite zaitut!
Bosniaca - Volim te!
Bulgara - Obiceam te!
Catalana - T'estimo!
Sarbo-croata - Volim te!
Ceha - Miluji tev!
Daneza - Jeg elsker dig!
Olandeza - Ik hou van je!
Engleza - I love You!
Esperanto - Mi amas vin!
Estona - Mina armastan sind!
Filipineza - Iniibig kita!
Finlandeza - (Md) rakastan sua!
Franceza - Je t'aime!
Germana - Ich liebe dich!
Greaca - S'ayapo!
Hawaiiana - Aloha wau ia 'oe!
Ebraica - Anee ohev otakh (el ei), Anee ohevet otkha (ea lui), Anee ohev otkha (el
lui), Anee ohevet otakh (ea ei)
Ungara - Szeretlek!
Islandeza - Eg elska thig!
Indoneza - Saya cinta padamu!
Irlandeza - t'a gr'a agam dhuit!
Italiana - Ti amo!
Japoneza - Kimi o ai shiteru!
Koreana - Dangsinul saranghee eu!
Latina - Te amo!
Malaeziana - Saya cintamu!
Mandarina - Wo ai ni!
Norvegiana - Jeg elsker deg!
Poloneza - Kocham ciebie!
Portugheza - Eu te amo!
Rusa - Ya tyebya lyublyu!
Sanskrita - twayi snihyaami
Sarba - Volim te!
Slovaca - Lubim ta!
Slovena - Ljubim te!
Spaniola - Te amo!
Swahili - Nakupenda!
Suedeza - Jag dlskar dig!
Turca - Seni seviyorum!
Ucrainiana - Ya tebe kokhayu!
Galeza - Rwy'n dy garu di!
Yiddish - Kh'hob dikh lib!
Zulu - Ngiyakuthanda!

| DjGeoX explică:

Ar fi o idee Zady tongue ce-i drept in ultimul timp apar mici certuri, recunosc sunt din vina mea pentru ca sunt putin gelos din fire si la asta poate ca mai am de lucrat, mai vreau cateva idei