"Pai emo este de fapt un stil de viata. Termenul defineste anumite stari emoti dar mai este folosit si pentru a descrie un stil vestimentar aparte.
De obicei emo sunt catalogatzi ca fiind ultimii oameni ai societatii, pe cand adevarul este exact opus parerii acestora.majoriattea emo sunt oameni destepti,oameni neintelesi,care din cauza invidiei si a prostiei umane si-au pierdut prietenii si se simt dezamagiti si de aceea ajung sa isi taie venele, ba chiar sa se mutileze.Emo mai sunt numitzi si "romanticii black".Le e frica sa fie sociabili, deoarece se tem sa nu fie respinshi de ceilaltzi. Emo person" este cineva atent cu emotiile sale, sensibil, timid, introvertit, broken-hearted, inchis in sine, fara un scop anume, cu tendinte de suicid si adesea tacut.personalitatea Emo este adesea legata de a scrie poezii pe tema depresiei, confuziei, singuratatii, furiei, toate rezultand din neputinta lumii de a intelege autorul. Poezia Emo foloseste o combinatie de : ton foarte emotional, constiinta scrierii, rima alba sau simpla, referinte la adresa carnii, in special a inimii...
Dar…totusi nu poti sa devii asa emo peste noapte fara sa ai un motiv care sta in picioare! Sau ma rog poti dar nu ar fi tocmai indicat…nu e vorba numai de un trend, sau de a arata intr-un fel, ci si de cum simti, daca te identifici in muzica lor, daca ai anumite probleme…Acum nu ma intelegeti gresit, stilul este intr-adevar foarte important pentru. un om emo... " [FUNDA]
Daca ai motive cu adevarat...si motive serioase...nu ca"M-am despartit de iubit si ma fac emo.
Daca ai parintii despartiti sau decedati si te simti foarte singur, nu ai prieteni nu ai incredere in nimeni.plangi o zi intreaga ca nu esti inteles de societate.Acum majoritatea se fac emo dar ei nici nu stiu ce inseamna acest stil.
Emo=ateu fals.
Nu te lua după iepura_2362.
Din câte ştiu a fi emo e să ai izbucniri de sentimente, să dai în extreme cu ele, şi să fii mereu trist, mai tăcut, fără sentimente, o dă în extreme mereu.
Mai multe nu ştiu.
Emo inseamna sa te inchizi in propria constiinta! E un lucru urat si nu sfatuiesc nimanui sa o faca si sper ca nici tu sa nu o faci! Pe deasupra acestor lucruri cei Emo isi tai venele si sunt foarte prosti dispusi mereu! Asta e explicatia mea! Funda, te rog?
Unii oameni vad lumea in mod diferit fata de restul, sau au avut o experienta neplacuta, care i`a marcat, iar asta ii determina sa adopte acest stil.
de fapt este un alt stil de viata, nu neaparat gresit
Emo inseamna eu ma omor, si cele care sunt emo nu cred in dumnezeu si for si fie super ele cred ca emo e ceva bun se plima prin cimitire prin multe si sunt ca un fel de vrajitoare dar nici chiar asa dar cred in diavol.Nu vreau funda ca oricum nu e un raspuns inteligent.
Esti total pe dinafara...tot ce ai descris tu acolo este de fapt stilul: GOTHIC; SATANIST...Emo este o generatie de copii/adolescentii anarhici,adica persoane care au propriile reguli,care se imbraca diferit pentru a arata ca sunt diferiti,ca nu le pasa de parerea celor din jur si ca traiesc viata cum vor. Motiv pentru care ei "se ranesc singuri" este ca emo vine de la EMOtiv,adica persoane care se ranesc repede din punct de vedere emotional,asa la ranirea corporala ii face sa uite de cea emotionala.
p.s. daca emo ar veni de la Eu Ma Omor,ar fi un cuvant romanesc,avand abrevierea in romana,dar cuvantul si stilul vine din statele unite si Germania, si inseamna EMOtional, EMOtiv.
a fi emo este motivul depresiei,singuratatii,lipsei de afectiune.
Acesti emo nu cred in Dumnezeu.Emo inseamna sa te inchizi in propria constiinta! Pai emo este de fapt un stil de viata.
E un lucru urat si nu sfatuiesc nimanui sa o faca si sper ca nici tu sa nu o faci!
Le e frica sa fie sociabili, deoarece se tem sa nu fie respinshi de ceilaltzi.
De obicei emo sunt catalogatzi ca fiind ultimii oameni ai societatii, pe cand adevarul este exact opus parerii acestora.
e.
Acum majoritatea se fac emo dar ei nici nu stiu ce inseamna acest stil.
Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea.
Curentul emo este uneori identificat cu o anumită modă.
Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmți, breton lung întins pe o parte a feței sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscripționate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu ținte cu catarame, teniși de pânză în genul Converse All Stars, adidași de skater sau alți papuci negri (în general vechi, ponosiți) și groși, ochelari cu ramă neagră groasă eventual și o geantă lungă tip poștaș.
Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul inițial prevedea păr simplu, fără cărare, pulovere strâmte, cămăși și geci. Această modă a fost uneori caracterizată ca fiind un simplu moft, un capriciu.
Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce constă în a fi emoțional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat și cu stări de depresie, tendințe de auto-provocare de răni, chiar și sinucidere.
Asta e explicatia mea! Funda, te rog?
Multumesc pentru toate raspunsurile voastre imi sunt de mare ajutor pacat ca nu pot da tuturor o funda!