| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Care este.:
1)Statusul preferat?
2)Statusul actual pe facebook, hi5, messenger
3)citatu preferat.big grin

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!
2)Zambeste, atunci cand doare cel mai mult!
3) Viata e scurta... Incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic ce te face sa zambesti!

| georggyy a răspuns:

1.Nu am nevoie să recuperez ce am pierdut... dacă am lăsat să pierd este pentru că aşa am vrut
2.niciodata nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
3. Orice minut e un nou inceputwinking viata merge inainte indiferent de ce mi-ai facut!love struck
tu?

| Silvia a răspuns:

1.De obicei versuri
2.La mess available, la hi5 "doar un...kid", si la facebook nu mai stiu.
3.Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat.

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå explică:

1)Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
2)hi5:Cand un pictor orb va picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine…
messenger: primul care l-am dat...
3)Tacerea este prietenul adevarat care nu te tradeaza niciodata.

| Alisa a răspuns:

1. Si nu mi-e frica, el e langa mine, si totul va fi bine.

2. hi5: A new beginning. I swear.
messenger: Iar cand problemele usor de vor stinge, le vom arata la toti, ca dragostea invinge.

3. Singurul lucru obligatoriu în viaţa asta e să mori, în rest nimic nu-i "musai".

| andalu a răspuns:

1-nu am un status preferat, singurul status pe care il mai pun uneori este un link catre o melodie care imi place f mult
2-nu am conturi de facebook sau hi5, iar la mom de fata nu am niciun status la mess
3-"Inteligenta fara ambitie este ca o pasare fara aripi" - Salvador Dali (probabil am fost influentata si de faptul ca este printre pictorii mei preferati)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La messenger: dnfd laughing, la hi5: n-am laughing, citat preferat: n-am laughing, Astaza sunt saraca rau de tot laughing.

| Roxata a răspuns:

1)Statusul preferat:-Peisajul stradal e o struţo-cămilă, vară-iarnă
2)Statusul actual pe
Facebook:-
Hi5:└─►|| їт's. тїмε. тσ. ωσяĸ ||
Messenger: plină de hedOnism.
3)Citatul preferat:
"Iubirea:un pişcot mic ronţăit in treacăt la bufetul voluptăţii" (Cartea nuntii-G.Calinescu)

Întrebări similare