1)Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!
2)Zambeste, atunci cand doare cel mai mult!
3) Viata e scurta... Incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic ce te face sa zambesti!
1.Nu am nevoie să recuperez ce am pierdut... dacă am lăsat să pierd este pentru că aşa am vrut
2.niciodata nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
3. Orice minut e un nou inceput viata merge inainte indiferent de ce mi-ai facut!
tu?
1.De obicei versuri
2.La mess available, la hi5 "doar un...kid", si la facebook nu mai stiu.
3.Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat.
1)Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
2)hi5:Cand un pictor orb va picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca te va iubi mai mult decat mine…
messenger: primul care l-am dat...
3)Tacerea este prietenul adevarat care nu te tradeaza niciodata.
1. Si nu mi-e frica, el e langa mine, si totul va fi bine.
2. hi5: A new beginning. I swear.
messenger: Iar cand problemele usor de vor stinge, le vom arata la toti, ca dragostea invinge.
3. Singurul lucru obligatoriu în viaţa asta e să mori, în rest nimic nu-i "musai".
1-nu am un status preferat, singurul status pe care il mai pun uneori este un link catre o melodie care imi place f mult
2-nu am conturi de facebook sau hi5, iar la mom de fata nu am niciun status la mess
3-"Inteligenta fara ambitie este ca o pasare fara aripi" - Salvador Dali (probabil am fost influentata si de faptul ca este printre pictorii mei preferati)
1)Statusul preferat:-Peisajul stradal e o struţo-cămilă, vară-iarnă
2)Statusul actual pe
Facebook:-
Hi5:└─►|| їт's. тїмε. тσ. ωσяĸ ||
Messenger: plină de hedOnism.
3)Citatul preferat:
"Iubirea:un pişcot mic ronţăit in treacăt la bufetul voluptăţii" (Cartea nuntii-G.Calinescu)
ale0409 întreabă: