| Bunsen a întrebat:

Salut happy.

Care este, dupa parerea voastra, cel mai bun loc din clasa ( ultima banca sau prima banca, randul din mijloc, de la geam sau de la usa )? Unde putem copia cel mai bine? happy

Cel mai ingenios raspuns, va fi declarat castigator happy.

Succes!

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,cand am citit primele randuri din intrebarea ta, la asta m-am gandit si eu, la copiat.Anul trecut, am stat in ultima banca, randul din mijloc cu cea mai buna prietena.Insa,sincera sa fiu, nu prea am putut sa copiem, in primul rand fiindca eram incepatoare iar in al doilea rand fiindca aveau profesorii ochii atintiti asupra noastra mai rau ca politistii. Daca vrei un loc mai ...ascuns,incearca ultima banca,randul de la peretewinking.Inca ceva,incearca sa stai pe scaunul de la perete,nu cel de la marginewinking. Astfel vei avea mai multa sanse de reusita la copiatlaughinghappy. Totodata,orienteaza-te si dupa catedra. Daca catedra profesoarei este fata in fata cu randul de la perete,nicidecum sa nu te muti acolo. Daca este fata in fata cu randul de la fereastra, te poti muta pe randul de la peretewinking.Sau daca este in fata clasei, oriunde te-ai muta, incearca sa fie ultima banca, nicidecum prima.happySper ca te-am ajutat:*

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cred ca cel mai bine este pe randul de la fereastra in ultima banca fiindca vara nu iti este cald si poti sa copiezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mijloc pentru că în timpul unui test sau ceva proful, profa stă mai mult in faţa şi în spatele clasei. Cea mai bună soluţie e să stai la mijloc.
Şi în banca de la perete. Acolo stau eu big grin

| Rockerul23 a răspuns:

Depinde ce metode de copiat si cat de experimentata esti.
Eu pot copia oriunde m-as afla in clasa.
Stiu ca inaintea tezelor toti se agita sa stea in spate sau eu mai stiu unde.
Eu ma calmez iar cand se suna cam in 90% din cazuri imi voi gasi cartile in prima banca.

| Codre a răspuns:

Prima banca fata in fata cu catedra profesoruluilaughing stiu ca suna ciudat dar pentru mine asa estehappy deoarece: 1)Profesoru nu sta la catedra sta prin spatele clasei.
2)Daca sta la catedra nu se uita la noi deoarece nu se asteapta ca aia care stau chiar langa el sa aiba curaj sa copiezehappy.
3)Daca ai un smart phone te-ai scos fa`ti notite pe el si cand vrei sa copiezi deschizi notita si ti degetu mare pe banca si telefonul cu palma sub banca profesoru nu o sa`si dea seama ca tu copiezi deoarece ti ambele maini pe banca si esti foarte apropiat de eawinking.
Baftalaughing la mine a merswinkinglaughing sunt al 5-lea la invatatura din clasa dar nu m-am strofocat deloclaughing!

| marian9313 a răspuns:

Pai,pentru mine cel mai bun loc era cel de la mijloc, pentru ca aveam m-ai multe optiuni de copiat.te poti inspira de la ce-i din fata ta, din spate, lateral stanga, dreaptalaughing. Deci ai m-ai multe surse de ispiratie. Sper ca ti-am fost de ajutorhappy. Bafta!