| ionutbt a întrebat:

Cati kilometri poate face un om intr-o ora mergand pe jos?

9 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

In jur de 15-20 cam asa.

| ArinaMK a răspuns:

laughing depinde cu ce viteza mergelaughing
daca merge cu 1 km pe ora... face 1 kmlaughing
daca incepe sa fuga, si ajunge la.4-5...poate merge cu diferite viteze.
deci asta e sigurhappy

| BlueR a răspuns (pentru ArinaMK):

Fugi cu 4-5 km / h? eu fug la sala cu 18 km/h timp de 40 minute

| pucheadorel a răspuns:

Un om parcurge în medie 4 km. pe oră mergând normal.

| 17081987 a răspuns (pentru pucheadorel):

Eu am 3, 1 km de acasă până la strada principală și îi parcurg în 30 de minute, dacă fug îi normal îi parcurg în 22 de minute, nu vă mai dați cu părerea de aiurea, de acasă până la școală aveam 6 km în cap și îi parcurgem într-o oră, la 6:50 plecam de acasă și la 7:50 ajungeam la școală, mers normal faci 10, 11 minute maxim pe km.

| pucheadorel a răspuns (pentru 17081987):

Nu îmi dau cu părerea, mai ales aiurea. În gimnaziu am învățat, la Anatomie cred, că viteza MEDIE a unui om la mersul normal este de cca. 4-5 km/h. Acum, acest lucru depinde de mai mulți factori, cum ar fi: mărimea pasului (oamenii mai înalți fac pasul mai mare), iuțeala sau lentoarea cu care se merge etc. Dar viteza MEDIE este de cca. 4-5 km/h.

| Ion_Cristian_1989 a răspuns:

Va raspund exact din experienta.In noiembrie 89 am făcut de la cazarmă de vânători de munte dincolo de Carlibaba pana in Vatra Dornei 64 de km cu tot harnasamenrul necesar in aplicatii Acum, casca inarcatoare foaie de cort rănită masca de gaze lopatica linemann tot tacâmul. Apa am avut bidonasul ala de 200 de grame o felie de pâine și 2 triunghiuri de brânză topită. Apa nu am avut voie să bem din Bistrița Aurie doar ce a fost in bidoane. Cand am ajuns in Vatra Dornei beam apa din chiuvetă cum bea vaca din jgheab.

| ionutbt explică:

Daca mergi normal?

| Nicolae_Timus_1989 a răspuns:

Cu mers normal sigur faci cel putin 1km in 20 minute, eu acum fac 7km in 80 minute

Întrebări similare