| mosora2002 a întrebat:

Salut! Caut o fata single aproape de varsta mea (21) cu care sa conversez! Unde pot sa gasesc o astfel de fata? Am terminat scoala, nu sunt la faculta, nu prea am prieteni..nu gasesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai gresit site-ul baiete!
Gasesti fete pe site-urile de dating si matrimoniale, nu aici.

| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca sa te invarti in diferite cercuri sociale si sa iesi din zona de confort.In acest fel vei avea mai multe oportunitati sa cunosti pe cineva.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Îți zic sigur că pe TPU nu vei găsi sau ai avea mici șanse,dar nu mi-aș pune speranțele în această șansă.
In orice caz, dacă ești mai retras de felul tau,sa știi că poți încerca relațiile online sau să agăți online fete din orașul tău.
Relațiile online sunt o varianta destul de ok daca vrei sa experimentezi și să dobândești inteligenta emoțională.
Apoi, daca ești pregătit, treci la următorul nivel, relații cu fete din orașul tău.
Și te duci până la abordatul pur și simplu pe strada sau oriunde.
Ideea e că nu contează prea mult vârsta(mă rog, înțelegi tu la ce mă refer), important e sa va înțelegeți și să conversați, pentru că se poate ca nu toate fetele de 21 de ani sa fie dispuse să se combine cu tine, nu că ai fi urat sau ceva, ci pur și simplu să nu fii genul lor.
Cat despre prieteni, sunt eu dispus să mă ofer, bineînțeles dacă ești de acord big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai job? Trebuie sa scoti fata undeva.

| NicoleAB a răspuns:

Traiesti izolat in padure sau in desert? Cum nu gasesti? Nu mai cauta nici o fata, nu asta e solutia. Pasul unu este sa nu mai stai izolat, la asta trebuie sa lucrezi de fapt si or sa apara si fete in jur ca doar e lumea asta exista doua sexe peste tot pe unde te invarti, nu suntem separati.