La 17 ani esti inca minor sub ingrijirea si acoperisul parintilor, asadar nu ai nevoie de venit lunar, ca mananci, dormi si locuiesti cu parintii.
La varsta asta este importanta scoala si terminarea liceului, ca sa ai o sansa in viata si o calificare la terminarea ei.
Iar in ce privesc afacerile, este exclus, fiindca esti minor si nu poti detine nici un business, nici o autorizatie, nici PFA, PFI sau SRL, pana nu implinesti 18 ani.
Locuiesc singur în oraș, părinții mei sunt de la țară, ma intretin singur
Din pacate, ai numai 17 ani, asadar afaceri nu ai cum sa faci fiindca esti minor.
Daca ai un jobulet part-time este ok si daca continui scoala si inveti foarte bine, poti primi bursa de merit, care sunt bani foarte buni si te vor ajuta sa-ti completezi veniturile.
Am serviciu full time și bursa de merit ((:
Atunci ce afaceri vrei tu sa faci la anisorii astia?
Ca-i total ilegal, fiind minor!
Nu știu, depinde și de afacere, nu prea cred ca reușesc ceva cu 1500-2000 de lei
Buna.Deja faci oricum mai mult decat este nevoie, spre deosebire de alti adolescenti de varsta ta, nu-i asa? Mai intelept este si sa te bucuri de putinul timp liber ramas, deoarece mai incolo vei plange dupa el.Prioritatea numarul 1 acum trebuie sa fie invatatura, de job ai timp toata viata.
Am un respect deosebit pentru tine, tinere. Faci si scoala si si muncesti, si vrei sa faci mai mult in loc sa te plangi ca, vezi doamne, n-ai timp de tiktok. Tot respectul!
Tinere!
Oricine ai fi si in orice colt al acestei lumi traiesti.
Ai respectul meu pentru ceea ce faci.
Si nu uita de vesnicie, adica de Dumnezeu.
Mulțumesc! Nu uit, Dumnezeu este pe primul loc! Fără el nu as fi ajuns nimic!