anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce as putea darui unei prietene ce implineste 18 ani..Pentru cele mai tari propuneri dau fundita.)(In afara de ceas sau cercei.)

6 răspunsuri:
| alissu a răspuns:

Hm...Am vazut intr-un magazin niste sticlute si in interior era o hartie gen : ''Pentru cea mai buna prietena" ( mie cel putin mi s-au parut dragute) sau ai putea sa ii iei ceva decoratiuni: o vaza draguta etc. Ceva de imbracat daca ii sti marimile si gusturile sau o sticla de ceva tare ( daca ii place sa bea smug ). Succes in gasirea cadoului big grin

| Chriis a răspuns:

Păi dacă împlineşte 18 ani e majoratul şi trebuie să îi iei ceva mai special, mai scump gen... poţi să îi iei o tabletă ceva laughing sau un lănţişor sau o brăţară de argint big grin

| AlleSiAtat a răspuns:

Cand verisoara mea a implinit 18 ani, i-am luat cu familia un lantisor cu inimioara de swaroski.Nu a fost asa de scump, in jur de 100 de lei.
Daca e prea scump, un parfum sau o trusa de farduri.

| MyaEmy a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi un set format dintr-un lantisor si o bratara.
Sper ca te-am ajutat happy

| dulcikaaa a răspuns:

Pai daca implineste 18 ani i-ai o sampanie buna sau un vin sau un lichior de ciocolata, poti sa ii cumperi ceva simbolic cum ar fi o cana personalizata cu o poza cu ea sau un mesaj funny, sau un parfum dragut care poate ea si-l doreste. Succes sper ca sugestiile mele te-au ajutat!

| Andreicik a răspuns:

Un ruj sau un inel