| caelurat a întrebat:

Ce as putea face pentru am imbunatatii imaginea la scoala.Adica am note destu de bune dar tot sunt considerata timida, care mai rabufneste si... ideea e ca vreau sa devin mai placuta de profesori si de colegi. Cateva sfaturi ca sa mai ies in evidenta?

6 răspunsuri:
| TheCuteOne a răspuns:

Mulţi copii se confruntă cu problema ta.
Încearcă să fii activă la ore. Implică-te mai mult în activităţile extra-şcolare. Vorbeşte cu toţi colegii şi fă glume, spune poveşti...
Sper că te-am ajutat, succes!

| DavidUnicorn a răspuns:

Păi, le oferi atenţie, te implici mai mult, povesteşti colegilor ce ai făcut ieri! Fi cât mai interesantă!

| Stanculescu a răspuns:

Ai putea sa fii mai activa la ore si mai atenta. Poti sa comunici cu profesorii tai, nu trebuie sa fii timida.
Bafta!

| Quera a răspuns:

Eu am trecut prin situatia cu care te confrunti momentan. Pentru a-i castiga pe profesori va trebui sa inveti la perfectie lectiile de la fiecare materie si sa nu iti fie frica sa raspunzi la intrebarile adresate de catre acestia. Cat despre colegi, eu cred ca cea mai buna solutie care in cazul meu a dat roade bogate este sa iti descoperi talentul si sa il cultivi in fata lor sau sa participi la concursuri de la materii ce te avantajează si sa obtii rezultate bune! Succes!

| teyateo a răspuns:

Semeni cu Debby Ryan in "Rebela de la radio". Incearca sa le arati prietenilor tai ca nu esti timida.Realizeaza ceva maret sau incearca sa cunosti pe cineva cu aceleasi sentimente pentru ca iti garantez ca nu esti singura.Sunt sigura ca vei reusii!

| allycarina a răspuns:

Ca sa nu mai fi considerata de cei din jur timida ar trebui sa faci lucruri cat mai nebunesti. Sa iesi in pauze pe hol cu fetele sa faci glume... sper ca te am ajutat!