Pai in primul rand as inspecta putin locurile
Sa vad daca as putea sa gasesc ceva de mancare si sa construiesc un adapost.
In al doilea rand as cauta o modalitate sa cer ajutor.
Nu stiu ce, dar stiu ca atunci, pe moment, mi'ar veni o idee.
In rest...
Depinde de ce mai am la mine.
Probabil m-as panica si as incerca sa construiesc o pluta, sa gasesc un adapost si sa caut niste mancare.
Pai as incerca sa ma descurc: sa-mi caut de mancare, sa-mi fac o,, casa,, sin paie sau ce gasesc prin padure pana vine cineva dupa mine Daca nu as fi singura naufragiata as incerca sa-i cunosc si pe restul, sa formam o echipa pentru a infrunta greutatile!
Deke iti trebuie? Orikum nu ma bag! Daca as fi pe o insula pustie as incerka sa chem ajutoare daca ai tel la tine dar daca m-am scufundat nu prea ai ce sa faci pe o insula pustie decat sa iti gasesti un adapost si sa speri ca echipa marina care a fost cu vaporul va veni sa te salveze! Fundita?
As incerca sa fac in asa fel incat sa ma descurc...si as face un foc mare ca sa-l vada cineva sau as scrie pe nisip sos dar mare ca sa fie vizibil dintr-un avion. Oricum nu cred ca ar vrea cineva sa ajunga in situatia asta
Mai întâi aş zace o vreme la soare, fericită că trăiesc, după aceea aş încerca să caut un adăpost, hrană, apă, aş încerca să văd dacă pot recupera ceva de pe vapor, ceva-ceva trebuie să plutească, nu? Ar trebui să-mi amintesc din Insula misterioasă a lui Jules Verne cum se face focul cu lentila de la ceas ori altă metodă copiată de la Bear Grylls, Ray Mears &co...eeeeeee,e simplu de vorbit stând pe scaun...
Pai as incerca sa raman cat mai mult timp in viata cu tot ce presupune acest aspect de la asigurarea unui adapost pana la defensiva
As incerca sa rezist si sa supravietuiesc. A fost un film la tv, "Naufragiatul" cu Tom Hanks in care un om singur, ca de altfel si Robinson Crusoe, a supravietuit si din fericire el a si scapat(ma rog, era film). De altfel fictiune este si ceea ce facem noi acum!
Plaja, inot, apoi as cauta un cocktail-bar pe plaja si cred ca ar merge si un fotbal, ca tot n-am jucat de mic, daca as avea cu cine.
Apoi, ca ti se mai face si foame, as cauta ceva de haleala. Prima noapte as dormi pe plaja. A doua zi dimineata probabil as cauta un internet-cafe, sa le fac ciuda prietenilor pe mess
Daca as fi singur sigur as sfeclio daca insa sunt cu femei trai pe vatrai as popula insula in maxim 9 luni
ar fi bine sa mai fie un mascul ca sa putem imperechea copiii nostri intre ei si uite asa apare o insula exotica
@nuku dar n-ar fi nasol sa ramaneti doar 2 barbati si un grup de femei superbe iar tu sa ramai impotent in urma accidentului?
Bun bun asta o sa scriu in eseu de fapt, sunt chiar tari ultimele idei. merci multtt
I-n primul rand mi-as lu gagica cu mine si as face dragoste.
I-n al doilea rand voi cauta pe cineva sa ma ajute pana voi gasi o cale de scapare. FUNDITA PLZ
I-n al treilea rand as striga ajutor pana ma va gasi cineva.:
WyvernSky întreabă: