Incearca sa aflii de la prietenii lui cei mai buni ce preferinte are, cu astfel de cadou simbolic l-ai impresiona.
Buna,se pare ca e ziua cadourilor. Daca te tine buzunarul ia-i un telefon, daca nu, i-au un fular, sau un parfum..mai inspira-te de pe internet
E ziua nu luna?
Nu conteaza...
Nu te supara...dar eu doar am zis.
Nu m-am suparat.Am spus din greseala"ziua" in loc de"luna". Oricum, mersi ca mi-ai spus de greseala, nici nu observasem
M-ai obisnuiesc si eu asa...scriu ceva dar eu am in minte altceva...se m-ai intampla. Pe mine ma amuzat asta..nu ca as fii vrut sa fac misto de tine.
am inteles.
O caciula grozava. In functie de ce fel de stil are -hiphop, fotbal fan, halterofil etc.- i-ai o caciula pe masura.
Ca alternativa, n-ar strica niste adidasi sau manusi. In legatura cu manusile, nu orice fel de manusi ca ălea comune, normale.
Cu bine...
O brosa cu zodia sa..sau initiala cu care incepe numele lui. Un ceas.un maimutori
Imi place intrebarea ta!
Deci.
Uite ce nu iti recomand :
- Nu ii lua haine.
- Nu ii lua
- Nu ii lua bibelouri sau mai stiu eu.
- Fara jucarii.
- Fara chestii care tin de scoala. [ Eu cred ca e satul deja de scoala, nu vrei sa il mai afunzi si tu. ]
Ce iti recomand :
- O rama foto in care sa ai o poza cu voi doi. Ce zici? [ O sa-si aminteasca de tine prin asta ]
- Un mp3 [ daca ii place muzica ]
- Un ceas misto.
- Un tricou personalizat, ce parere ai?
Daca nu stii de unde, du-te in magazinele mai mari, e imposibil sa nu gasesti.
Cu ce sa il personalizezi? O poza cu voi, un mesaj de la tine pentru el.
- un lănţişor.
Fii creativ/a! Bafta!
Ceva personalizat sau ai putea grava un mesaj pe un obiect pretios, gen bratara
Bună Alcs!
Se apropie Crăciunul şi îi poţi da un set de globuri.Sa îi poţi da ceva făcut de tine cum ar fi un fular sau o pereche de mănuşi.
Baftă!
09876543211 întreabă:
dolores_4478 întreabă: