Eu te sfatuiesc sa te gandesti mai bine daca vrei sa faci acest lucru. Depinde de caracterul fetei, ii poti da un cadou asumandu-ti niste riscuri. Incepe cu ceva mic: o bratara, o cutie cu bomboane, dar adauga si un mesaj dragut pe o felicitare. Succes!
Bună.
Dacă nu te place, îi poți aduce și luna de pe cer că tot nu o cucerești!
Pa, pa.
Sa nu crezi ca un cadou o va impresiona[de fapt depinde de fata], poti sa-i iei un buchet de flori dar ai grija sa nu il iei degeaba
Cu o bijuterie nu o să greşeşti niciodată! Doar fii atent la ce poartă ca să-i iei ceva ce îi place.
Ce tie nu-ti place...O sa ai parte de evenimente dureroase in viata ta daca te tii de glume de genul asta.Mai gandeste-te, decizi iti apartine...
Nu îţi place de ea dar vrei să o cucereşti? Cum vine asta? Mai întâi lasă timpul să treacă să vezi dacă poţi să simţi ceva pentru fata asta. Nu o necăji dacă nu ai sentimente.În plus trebuie să o cunoşti mai bine să ştii ceea ce-i place că nu poţi să'i dai un cadou la nimereală iar aceasta să nu-l primească. Gândeşte-te bine. Poţi să începi cu o floare iar pe tulpină să îi legi un bileţel, un colier, un set de machiaj sau o cutie de bomboane. Depinde.
Eu am înțeles invers, că fata ar fi cea care nu-l place.
@Alexutzu61
Ah, greșelile tale de ortografie, crezi că te vor ajuta să cucerești o fata? Mă întreb cum va arăta mesajul scris către ea ...
Ma grabeam, scuze