Azi dimineață mă alinta pentru că vedea că îi vorbesc rece și după a zis că dacă vorbesc rece îmi ureaza spor in tot ceea ce fac.lși nu știu încă dacă ne-am despărțit sau nu, dar eu asta incerc sa fac pentru că după cum ai spus și tu, daca incepe sa te minta o dată după tot va continua ..si nu mai merge, absolut deloc ..de azi dimineață de la mesajul ăla care l am trimis l am lăsat in seen și e activ și nu a mai dat niciun semn de viață.pot pune pariu că în seara asta îmi va da mesaj.și o să incerc sa i vorbesc cat mai sec, chiar daca e greu și îl iubesc, dar mai mult rău îmi fac mie. deci mai bine așa )
De ce nu ii spui tu clar ca vrei sa va desparititi? De aceea aveti gura, sa vorbiti, sa comunicati.E inutil sa tot va jucati asa de-a mesajele seci si seen.
Mi-a dat block ))
Fascinant... Numai bine iti iei gandul de la el.
Mi-a dat mesaj pe număr și a zis că sunt cea mai nașpa și copilăroasă iubita care a avut o, că nu i mai pasa de nimic și exagerez din orice ...mhm bine că s-a terminat sunt sigură că se va întoarce și atunci mă va durea la basca cum îl doare pe el acum
La adolescenta nu stiu ce maturitate vrea.Amandoi sunteti cat se poate de imaturi.Uita-l.Si dramele stupide la tv se termina la un moment dat, la fel ca in viata reala.
Un clasic al adolescentelor, de ce sa fi cu ala cuminte cand poti fi inselata! Mai du-te de aici!
Andrei67y5 întreabă: