---> Ma gandesc ca acele persoane fac acel lucru doar ca sa se simta bine, sa profite pe urma celorlalti + ca asta inseamna ca numai la ei se gandesc, deci sunt egoisti!
---> Sa fii popular este ca o slujba neplatita. Toata lumea crede ca cei populari sunt cei mai tari si ca sunt fericiti, dar de fapt nu toti cei care sunt populari sunt fericiti (deoarece toata lumea au multe asteptari de la ei!).
---> Sper ca asta este si parerea ta si ma bucur ca te-am putut ajuta!
O să îţi răspund din propie experienţă. Nu întotdeauna înseamnă să fii fericit pentru că toată lumea o să te placă şi nu o să mai ai deloc libertate. O să te urmărească până şi la wc :-s. E mai bine să fii tu însuţi
Popularitatea se manifesta prin puterea exemplului, nivelul de socializare, simtul umorului, relatiile de prietenie, curajul si personalitatea carismatica. Spun curajul deoarece trebuie sa ai curaj pentru a aborda toate persoanele. De cele mai multe ori, oamenii populari au relatii si ''in afara''. La scoala, de exemplu, persoanele populare vor fi prieteni si cu copii din alte clase, respectiv cele mai mari. Lumea se roteste in jurul persoanelor populare, daca el face ceva, toti copiii stiu. In schimb, daca colegul timid din ultima banca face ceva, nimeni nu va sti, deoarece el ''nu conteaza''. Multi asociaza popularitatea cu fericirea suprema, multumirea, dar nu e chiar asa. Bineinteles, de bucuri de o atentie aparte, dar dincolo de fatada exista si un interior. Daca te impiedici si cazi pe hol, un accident neinsemnat caruia i se putea intampla oricui, si caruia, sunt sigura, i s-a intamplat, toti vor rade de tine, pentru ca au impresia ca tu n-ai defecte, deci ''cum de s-a intamplat asa ceva?!''. Probabil ca vei incerca sa-ti ''repari'' imaginea, si atunci le va veni ideea sa-ti dea porecle, ca ''accidentul tragic'' sa nu se uite. Insa, la urma urmei, poti si tu sa faci aceleasi chestii daca nu esti atat de popular! Adica, ce te impiedica sa te imprietenesti cu fata aceea de treaba din clasa cealalta? Sau, sa flirtezi cu baiatul dragut din a 4-a banca? Ori sa faci si tu o gluma de fata cu alti copii? Raspunsul la toate acestea, este desigur, nesiguranta. Persoanele populare au... ''un aer superior'', de privesc de sus, ca si cum ai fi inferior, iar cand nu le faci pe plac, scormonesc zvonuri despre tine, si astfel, persoana respectiva nu mai are aceeasi incredere in sine, aceeasi siguranta ca se va descurca. Dar astfel de imagini sunt complet gresite, ne induc doar in eroare si ne indeasa in cap imaginea persoanei populare: ''un erou''. Nu este asa. ''Eroii'' sunt de fapt persoane ca si tine, dar care, conduse de un impuls, au reusit sa ajunga aici. Si, ca incheiere, vreau sa spun, ca toti suntem eroi. Multi dintre noi nu o stim, dar in sufletul fiecaruia exista o personalitate, cineva, un om important, care asteapta sa fie descoperit. Asadar, descoperiti-va pe voi insiva! Nu mai fiti timizi! Asta este ceea ce cred eu.
A fi popular nu inseamna a fi fericit, nu esti deloc liber, deloc singur. si in unele momente chiar ai nevoie de liniste.
In primul rand. eu nu vreau sa scriu mult doar pentru a prim funda. si in al doilea rand uneori e adev. ca a fi popular inseamna uneori fericire dar alt fel unii nu te baga in seama daca nu esti. sper ca te-am putut ajuta.pa
SilviaGeorgianaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Costin2202 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: