Buna!
Mi se pare foarte frumos din partea ta ce vrei sa faci. Pentru ea, ar fi foarte bine sa stie ca se poate sprijini mereu pe tine si ca o vei ajuta mereu.
Din pacate, genul asta de persoane mai exista: inchise, pesimiste, deprimate, sufletiste etc. Asa eram si eu acum cativa ani, dar m-am maturizat si am trecut peste etapa asta nefericita.
Ce poti face tu?
Hmmm.eu zic sa iesiti mai mult cu grupul, sa nu se simta singura, sa vorbiti mult, sa-i faci cunostinta cu multe persoane de treaba, sa-si faca multi prieteni, sa nu se simta singura, asta e cel mai important lucru. Si daca se mai simte parasita, nedreptatita, abandonata, singura, fii alaturi de ea si demonstreaza-i ca viata nu e chiar asa de nedreapta mereu.
p. s. : daca mai ai nevoie de sfaturi, contacteaza-ma:X
Pai ca sa aiba incredere in tine ai si tu incredere in ea si spune-i prin ce ai trecut si cum ai rezolvat, spune-i cateva secrete pe care merita sa le afle si ajut-o cum poti tu! legat de baiatul de care ii place..., incearca sa afli ce baieti o plac si ajut-o sa se imprieteneasca cu unul. Ca sa rezolvi asta si sa-i deschizi ochii intreabai pe parintii ei ceva ce s-a intamplat in trecut, cine a mintito asa de tare in cat nu mai are incredere in nimeni!
Eu sunt incantata sa te ajut si as mai avea o idee, cand e ziua ei? Ma rog nu pe mine ma intereseaza, dar incearca sa cauti niste oamenii de treaba (de varsta ei ) si roaga-i pe parintii ei sa organizati o petrecere surpriza pentru ea!
P. S : Da-i sfaturi! Inveseleste-o cand poti! Afla ce s-a intamplat de numai are incredere in nimeni si fa ceva in privinta asta! Vorbeste deschis cu ea! Tinei partea cand e jignita de cineva ca sa nu ajunga sa puna tot la suflet! Intreaba oameni maturi cum ar trebui sa procedezi!
Te pup dulce si succes! Fundita?